Det er først når du sette krav at du får respekt av andre

Hei kjære deg. ♥️

 

En slik magisk nydelig dag i dag, sol også lytte til fuggel kvitter. Det er så fint å kjenne sommer er i lufta.

Håper du har det bra i dag? Jeg har det fint har jobba mye denne helgen. Det å jobbe mot et mål der jeg har satt en del planer for fremtiden.

Det å jobb også samtidig kunne ordnet opp her hjemme. Få gjort det jeg ofte har utsatt. Er godt å bestemme seg for hva jeg ønsker å fokusere på mer også i tillegg.

Hva inspirer meg til å ha denne motivasjon til å jobbe så målrettet og hele tiden stå i det. Motivasjon for å ta endringer er at jeg blir styrket også holder meg i balanse.

Så har jeg ryddet bort det jeg ikke får energi ifra.

Alt som er negativt har jeg valgt bort. Det å værne meg selv er nødvendig.

 

Jeg har vært utbrent 3 ganger i mitt liv, så kjenner symptomer som kommer smygende når jeg må ladde opp også ta det rolig.

Det å være flink til å lytte til seg selv er meget viktig. Så det jeg selv sier til mine kunder via Gruben Massasje eller veilede jobben, så er jeg nå mye mer i harmoni med meg selv.

Det er også viktig for å utvikle vekst at en har det bra på alle plan.

Hvordan går det an å vær for snille mot andre? Det er vi når vi ikke passer på at vi ikke blir brukt.

Det å sett krav til seg selv og andre. Fordi når vi sier ifra når det ikke passer. Eller si slik at nei vi kan ikke i dag, men det passer meg bedre da? Spesielt når vi er sliten også kjenner seg kjørt så er det enormt viktig.

Det er når vi setter krav at vi blir respektert.

Vi blir det vi også fokus på, jeg må derfor ta vare på meg selv. Slik at jeg kan være tilstede når jeg hjelpe andre. Det er så viktig å gi seg selv tid å jeg merker det meget godt at når jeg er i balanse selv har jeg det mye bedre. Takler alt jeg står i på en mye bedre måte.  Selv om kroppen min er  Sliten og oppbrukt. Så restituere jeg meg slk at jeg klarer mitt høye arbeids tempo, ved at jeg lytt til meg selv. Søvn og hvile er også meget viktige at en tar seg tid til.

Jeg skal lage litt go middagen som jeg å en av kidsa i dag skal nyte sammen med meg. Det gir meg enormt mye å ha tid til mine.

  • De andre to barna mine skal jeg ordne til god middag sammen med en dag til uken.

Det å sette opp på agendaen at nå gjør vi det så er det så mye lettere.

Jeg har alltid hatt arbeid narkom genet i meg, det er nok en måte for å flykte ifra alt og pluss snill pike syndromet. Da skjønner en godt at da er det ikke alltid like lett. Å stå utenfor å si hei du du må slutte å stå slik på. Det er en nødvendig het denne gangen for å klare å komme meg i mål.

Pga av alle tap jeg hadde i bedriften min i fjor, så jobber jeg nå vær dag for å komme i balanse. Ønsker jo så klart å kan ta meg fri. Å ja jeg har tatt noen timer her og der fri men i grunn alt for lite. Derfor ser jeg nå slik frem til å få alt mye bedre.

 

Det er alltid risiko ved å jobbe, det er risiko å leve et kjedelig liv men det er også risiko å leve det livet jeg lever. Det som er forskjellen mellom alt her, er at jeg har mye spennende ting som skjer hele tiden. Å i tillegg blir jeg ikke yngre med årene så det å jobbe opp bedriften min å ha veiledning jobben ved siden av ble jo genialt.

Skal utvikle det mye mer, det har jeg bestemt meg for. Så derfor så følgere jeg andre nå som har de samme interesse som jeg. Da ser jeg at jeg har utrolig mye verdi å har en stemme som behøves i samfunnet så derfor jobber jeg nå mye i sosiale medier. Det er viktig.

Håper at du føler at bloggen min inspirert deg til å ta gass i ditt tempo, der du henter opp din unike potensial som du ruger på.

 

Ta gjerne kontakt med meg så kan jeg mest sannsynlig hjelpe deg om det er ønskelig.

Har forøvrig hjulpet ganske mange så nøl ikke med å kontakte meg.

Glede meg til å høre fra deg deg.

 

Kjærlig hilsen

Elin Weronika.

 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg