Yes Fredda ❤

Hei 😘

En nydelig morgen å våkne opp til 😘

Dagen i går sitter enda i kroppen, en god følelse.  Det å kjenn at kroppen blir så fornøyd, glede seg på alt en skal oppleve å ta fatt på en ny vei i livet mitt er så godt.

Om vi ikke våger å satser så vinner vi heller ikke, så enkelt er det .

Har bestemt meg for å lykkes med mine mål . Vi må selv våg å gå for drømmen.  Det å stenge døra for det som hefter oss er veldig godt.

Målet å jobb ut sitt eget er så behagelig , de forutsetningene for å lykkes har en godt nedbygd i meg.  Er rå på å stå på også er en heller ikke redd for å jobb mer en normalt.

Det å benytte seg av fridager å nyte den sammen med ungene er så godt 😘 en tid som er dyrebar. 

Uken så langt har levert så til de grader , jeg har fått sett hva jeg klatrer å prestere.  Det å åpne opp mer for å lykkes betyr at en må lukke noen flere dører . Kjenn på at det å eie min egen tid er så viktig.  Det gir meg en syk frihets følese.  Også merk jeg at tiden er inne for å våge mer .

Når en tvi holder på kun det trygge , så vinner vi ingen ting.  Vi låser oss kun opp mot det vi kan også blir vi kun på det nivået.

En kunde sa til meg at , kunden hadde ingen spesiell forventninge til at jeg kunne denne jobben som massør.  Men ble sykt overveldet over hvor flink jeg var også de varme hendene mine.

Veldig spesielt å kjenn på at dette må jeg jobbe mere ut , også videre utvikle .

Du har sikkert også kjent på en følelse at du må få lov å utforske å jobb din drøm ut . Det å se at etter en tid så klarer en å utvikle seg mer, også blir det slik som en ser for seg 😘

Blir godt å nyte helgen godt både sammen med ungdommen også alene.  Du veit når du har bekka over 40 så e det nesten som en er inne i en helt ny verden.

Var i dag på café jeg å minste sønnen min, møtte en hyggelig slekning av meg .  Vi byttet noen hyggelige ord . Som vi alltid vi alltid har med kvarandre.  De som sikkert trodde vi hadde gått ut av lokalet så etter oss.  Jeg hører ho Elin Weronika men hvor er ho .Det å mimre om dager som var så magiske, bidrar også til at vi har det bra .

Enkelte dager så kunne vi ønske at tiden sto stille.

Jeg er glad for at tiden går unna å våren er nærmere oss .

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg