Viktig å ha rett fokus så når vi dit vi ønsker å være!

Hei 😘

4 juledag, en egentlig helt vanlig dag, der mange har sine arbeids plikter som står på dags planen.

Utrolig takknemlig for at en har en jobb å gå til , takknemlig for at en våget å satse . Det å glede seg på å ta fatt på et nytt år kjenn på akkurat nå , godt å se at målene en satt for seg selv i 2017 , ble bedre enn forventet.

Hadde en rolig arbeids dag i går , dagene blir ikke alltid som en forventer . Det som betyr aller mest er at en får fornøyde kunder som kommer tilbake.

Det at eldste sønn min anbefaler meg til nye kunder e så digg, godt å ha slik støtte rundt meg . I en oppstart fase er det nødvendig å få kunder som ønsker å kom tilbake.  Derfor er hoved fokuset mitt at kunden drar i fra meg fornøyd.

Føler at jeg har holdt på i en lang periode, men startet jo opp før 7 uker siden .

Hele meg har på en måte levd i et vakum, smått må jeg klyp meg i armen fordi jeg tror nesten ikke at dette er sant.  Dette kommer til å bli en reise som jeg oppriktig gled meg på å jobbe ut .

Det å ha klart å øke kunde kretsen på disse ukene e digg, også kunder kommer igjen og igjen 👌

Det å kan hjelpe andre med å få hverdagen deres bedre er så godt, det  gir meg det ekstra kicket, som gjør at jeg setter opp et ekstra gir for å skal lykkes med mine drømmer.

En tanke som ofte slår meg, ved å fokuser på målet kommer du nærmere . Ved å distanser seg i fra problemer så fri gjør vi plass til ekstra lykke, som igjen bidrar til at du øker din livskvalitet også har du en sunnere holdning, vi har en bedre energi ved å omgi oss med karakterer som er sol og varme, en frost å kulde karakterer. 

Et viktig fokus sagt på en litt sær måte kanskje? Men jeg er ikke som dere andre mennesker, litt utenom det vanlige, ønsker heller ikke å være en kopi av noen. 

Er kun en enkel sart sjerl som ønsker å nå høyere en høyest , gleder meg enormt til jobben videre. 

Ved å få ut det en tenker også fylle på etter på med Kjærlighet og varme så skinner du som ei sol , alle sammen ønsker å få en liten bit av deg , fordi du blir ekte også et vidunderlig vesen.

Viktig å ha rett fokus, så når vi dit vi ønsker å være. 

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg