Ved å se dine GLEDER, bidrar også til at jeg har det godt!

Hei 😘

5 juledag også 2 dager igjen av dette året .

Å nyte stunden hjemme e så godt, høre musikken i bakgrunn, være totalt avslappet til alt . I grunn så har en det veldig godt , spesielt når en ser på enkelte som ikke har det fult så godt som jeg og mange andre har det.

Er utrolig takknemlig for at jeg har det godt, venner som bryr seg også en flott familie også de som står meg nær 😘 Takknemlig for at en er frisk også han jobb også glede seg på andre sine gleder .

Det å se du lykkes også ha det godt er oppriktig godt, det gleder meg veldig .  Det å kunne få lov å være for andre , det å bety noe for noen e også godt.  Dette som oppriktig betyr aller mest , har aldri gjort forsøk på å være en bedre utgave av FRØKEN STRØKEN, men like å sett pris på mennesker jeg bryr meg om også e glad i . Det gir meg enormt tilbake.

Vi setter høye krav til mennesker rundt oss , for at de skal passe inn i vårt mønster . Tenker vi over hvordan vi påvirker andre?

Ofte når jeg prater med mennesker så tenk jeg ofte på , de har en historie som er sær egen . De har en historie som kanskje ikke vi forstår men i møte med mennesker må vi åpne opp til å kunne tolke andre ikke bare tro.

Ved at vi sier ting uten å tenke så kan vi såre andre mennesker for livet. 

Det jeg registrerer på jobb i helsesektoren også i Gruben Massasje, der kommer jeg ofte tett inn på både kunden også pasienten .

Ved å gå inn i deg selv , gjør du ofte det ?

Vi kler på oss et skall for å takle ulike oppgaver også opplevelser som vi ikke alltid er forberedt på . Men før å eksistere så må vi ofte kle på oss et skall som bare er utenpå . Ingen som kommer inn dit om de ikke gjør seg fortjent til å bli mere kjent .

Dette er for å værne om oss selv , fordi vi ønsker ikke å vise vår sårbarhet til alle.

Vi er sårbare alle mennesker , tenk på handlinger også hvordan du er i møte med andre.  Fordi om ordene ikke var slik ment som det var sagt, vær snill å korriger også si heller veit du jeg ment det ikke akkurat slik.

Ofte så kommet tonefallet vårt også totalt feil ut , da har også meningen også budskapet to ulike meninger.  Du forstår sikkert nå at ved å bare bryt seg vei å ikke tenk så kan vi selv alene skap en situasjon som blir ubehagelig.

Derfor så er jeg så opptatt av å tenk over hvordan jeg selv er overfor andre . En vil ikke såre mennesker .

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg