Hvorfor undrer du sikkert på?

Hei 😗

Nest siste dagen i ette året 👌

Sitter å venter på en ny kunde, alltid spennende å få nye kunder som selv tar kontakt også booker time til meg 👌

Det er så vi har en forventning til oss selv også andre rundt oss . Ofte så kanskje vi skrur forventningene opp før mye også noen ganger så har vi ingen forventninger også blir vi tatt på sengen også blir vi overasket .

Det som er med oss mennesker vi behøver tilbakemelding på jobben vi gjør , også trenge vi gode konstruktiv tilbakemelding for at vi skal kunne bli bedre i vårt fag . Uansett hva vi jobber med .

Derfor når du jobber sammen med noen også synes du de er flink men kanskje ikke på alle områdene , skryt der de e flink.  Fordi da du får gode tilbakemeldinger på jobben du gjør , så vil du også gjøre det du ikke e så flink til enda bedre .

Hvorfor undrer du sikkert på ?

Fordi når vi får gode tilbakemeldinger på jobben så øker dette vår selvfølelse også mestringsfølelse.  Vi får større tro på oss selv .

Dette fungerer kanon privat også, så start allerde i dag å begynn å se andre, også gi mere ros .

Du øker gleden , også den indre styrken som skal til for å ha det godt.  Dette skal du tenk på, så får du også se gode resultater.

Den nest siste dagen også ha sovet aldeles nydelig, dagen i går spritet opp før dagen i dag . Derfor så må en være i gode omgivelser for å kunne ha det godt på alle nivåer.

Kjenn oppriktig at dagen kommer til å bli god på alle måter, det å bruke tid på ungdommen mellom slagene e godt . Vi haster ofte av sted, kjøring mellom jobb også kundene.

I dag blir det en slik dag , kjenn på det at det blir kanon godt når elste sønn får lappen om ikke mange uker. Kommer til å merke det stort .

En god kollega av han skrøt av min mamma Rolle her om dagen.  Hun syntes jeg var unik som sto på å hentet han til alles døgnets tider, slik at sønnen min kunne få jobb mest mulig på Cirkel k, det å være for ungene er viktig , det å være en god rollemodell for de har også vært enormt viktig for meg. 
Ved å vise de respekt og verdighet, forståelse også være kjærlig mot de er godt .
Det å bane vei for de er også noe som jeg også har gjort , en ser at en betyr mye for de , det som er viktig.

Det er kvardagen jeg liker aller mest , fordi hvorfor være spesiell kun på høytid? Jeg digg å være spesiell hele året jeg i kvardagen like jeg å utgjøre en større forskjell.  De som jeg bryr meg om merker alltid at dagene er alltid spennende sammen med meg 👌

Vi må våge å være oss selv, ikke være et falskt menneske, en ødelegg kun for en selv også bidrar det til økt frafall av gode venner og nye bekjentskaper blir ikke fast de er av og på .

Nå skal ha litt kvalitetstid før kunden kommer, ha en nydelig dag du 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg