Ha mindre forventninger!

Hei 😘

3 juledag en helt vanlig dag, har egentlig bare eksistert i dag i grunn. Har fått gjort litt hjemme plikter e godt å få ting gjort, 👌

Gled meg til jula e over også vi kan ta fatt på et nytt år, jula har ikke vært den mest perfekte . Hadde vært aller best om den hadde vært oppfylt til randen med jobb.

Merkelig at jeg allerde kjent på meg tidlig i desember at denne jula kom ikke til å bli den helt store.

En skal ikke syve bort når en får enkelte forvarsel, det skal være sikkert å vist . Det eneste som stemt er at jeg har levd som en forfatter i bohen stil . Låst meg inne også flyktet inn i forfatter verden .

Tror jeg også gjør det i nyttårs helgen også , er jo en karakter som er litt spesiel. Så kommer jeg kankje til å klare å få mere gjort på bokprosjekt mitt 👌👍 bra at en klare å se lyspunkt på noe.

Godt å se at ting går framover med de mål en har satt seg . Jeg har bestemt meg for at jeg skal gi mere fan heretter også ha null forventninger til Absolut noe !

Da slipper en også å bli så jævlig frustrert, så blir en heller positiv om noe går min vei .

Jeg ser framfor meg at neste år kommer jeg til å forme meg litt pga DETTE året har gjort med meg .  Jeg kommer til å ta de erfaring som jeg har lært i år med meg videre.

Det å sitte alene e i grunn veldig godt, akkurat no e det helt innafor.  Musikken e på litt lyd. Deilig å høre på noen toner som får deg i en god stemning 👌

Ønsker deg en riktig nydelig kveld du 😗

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg