Ønsker deg en riktig godt nytt år ❤

Hei 😗

Tenk siste dagen i dette året er nå kommet .  Jeg har hatt et år med mange gleder , mange utfordringer som jeg ikke hadde ønsket, men heller ikke ville vært for uten .

Fordi vi lærer i alle situasjon som vi er oppi .  Vi lærer å kjenn oss selv ekstra godt på ned turer også andre mennesker lære vi også å lese bedre i situasjoner som vi ikke alltid er like forberedt på .

Livet er ikke bare Glamor også lykke det er alle faser.  Derfor må vi lære å takle de alle som en . Ofte så kan vi sitt å føle at dette fortjent jeg så absolutt ikke. 

Men jeg har ved alt jeg i år har måtte tåle heller, snu dette om til hva kan jeg så lære av denne situasjonen.

Januar ønsker jeg å dra fram vår minne rike tur til USA jeg å mine flotte barn.  Vi dro til Los Angeles, vår første tur til USA.  Vi fikk en opplevelse for livet . Lite viste mor selv da vi drar til USA at det kommer flere turer i år .

Februar ønsker jeg å dra fram at jeg og min eldste sønn drar til Las Vegas, en tur jeg gledet meg enormt til.  Det å oppleve gambler byen ble også utrolig spesielt.  Vi bodde på et lukksus hotell som var enormt stort .
Det å gå gatelangs å se på livet , se på mennesker som bor her ble veldig spesielt. 

Mars starter jeg opp med å skrive blogg , for å kunne motivere meg selv også deg leser . Mitt høyeste mål var å kunne starte opp min egen bedrift.  Så det var målet mitt med å skrive også det å kunne nå ut til deg, også kunne motivere seg til å ta acton i ditt eget liv .

April hoved fokus for meg denne mnd er å jobbe mest mulig, øke inntekter for å ha nok penger til USA turene våre . Jeg kontakter flere forlag for hvordan de ser for seg å kunne gi ut min bok . Som jeg enda ikke hadde startet å skrive på men hadde våget  meg å skrive et blogg innlegg om det.  Et forlag ringt meg tilbake, da jeg formiddlet mitt budskap så sa forlaget.  De hadde aldri opplevd at en som forhørt seg før hun hadde startet å skrive boken . Hun bare sa du e rå bare start å skrive .
Tårene rant etter den samtalen, utrolig beveget å rørt .

Mai  mitt hovedfokus er å skrive blogg, skrive på bokprosjektet mitt også jobb målrettet. Slik at turene til USA er innafor. 
Det å være motivator for mine barn også andre bidrar også til at jeg øker gleden ved å stå på .

Juni hovedmål denne mnd er å jobb også gjør en god jobb, se pasienten også være en god rollefigur .jobber mye så en skal ha god nok inntekt til USA turene.  Bokprosjektet mitt også huset står i fokus . Tiden strekker ikke helt til alt . Jobb også barn er hovedfokus hele året . Så kommer det som en velge mellom.  Vi drar til San Diego denne mnd , vi opplever at fattigdommen er stor også en større kontrast enn i Las Vegas . Det ble enormt sterkt å se når vi spiste middag på resturang også var det mennesker som måtte i søppla for å spise mat i fra de rike spor.

Juli jeg har hoved fokus på å få gjort mest mulig hjemme, få malet mer på huset mitt , da jeg er alene om absolutt alt så er det ikke så lett å vinne over alt . Har jobbet hele året 40 til 60 timers uke.  Så da skjønn en også at mye en velger bort som ikke gir mening.

Jeg kjøper meg min nye BMW x3 i en belønning til meg selv . Det å gi seg selv litt er også nødvendig.

Hovedfokuset er å ha det godt også glede seg på andre også bidra til de rundt meg hele tiden har det godt .

August  jeg å ungene drar på vår 4 USA tur.  Vi drar til Los Angeles.  Er der i nesten 14 dager , fikk feiret bursdagen min der , vi opplevde turen som veldig hyggelig på alle måter . Det å få oppleve å se en annen kultur også ser en hvor godt vi har det her hjemme. En ble satt en del ut , veldig spesielt.

Når jeg kommer hjem i fra USA, får jeg oppleve verket for aller første gang.  Ble tatt i mot med et glass vin i  døra.  En annerledes opplevelse som bare må oppleves.

En lever lenge på denne hyggelige stunden, som kommer til å bli en ny flott epoke i livet .

September fokuset mitt er nå på blogg, være aktiv på trim turer er veldig aktiv på mange områder .  En velger bort mennesker som en ikke trenge i livet .  Som er nødvendig også bidrar til at jeg har det godt.

Bokprosjektet mitt er også viktig fokus .

Oktober jeg begynner i en ny jobb jeg får en varm å god mottakelse som jeg skjelden før har møtt på .
Det å glede seg til å dra på jobb ble en sånn glede .

Bokprosjektet mitt også blogg er fast daglige gjøremål.

November jeg møter en del forandring, jeg er vikar på flere avdelinger.  Men jeg har plutselig ikke nok jobb til å klare meg økonomisk . Så etter jeg var på jobb, kjøre jeg rett hjem.  Også starter jeg opp bedriften min Gruben Massasje.  Får min første kunde den 14/11 utrolig digg å få lov til å eie tiden min selv.

Jeg lagde meg en Facebook side for å markedsføre meg selv .  Slik at kundene kunne nå meg lettere.

Når bedriften er åpnet så ryr det inn vakter i kommunen.  Så kjent på en god følelse av å ha nok også få en grei start også på Gruben Massasje.

Desember jeg har utviklet Gruben Massasje enda  mer, jeg har fått satt Gruben Massasje på kartet også jobbet med å nå ut til nye kunder som trenger en behandling.

Det å ha fått utviklet mitt eget firma er enormt hyggelig, spennende og en reise som jeg oppriktig ser fram til.

Det jeg har fått oppleve i denne reisen er også at jeg har sett sider ved meg som jeg ikke viste jeg hadde . Ved å våge så vinner vi mere enn å sitte å ikke gjør noe .

Gruben Massasje har hatt 53 % økning i kunde massen i forhold til november.  Godt å vite at kunden e fornøyd også når de skryter av meg etter de har vært til meg e stort for meg.

Det at jeg  jobber 100 % i tillegg til 3 salgs jobber e så digg.  Vi lykkes ikke om vi kun avventer å må se ting Ann. 

Alle mennesker som har vært med på å bidra til at jeg har hatt det godt. Dere er unik også utrolig spesiell . Dere har påvirket meg på deres gode kvaliteter.  Jeg ser oppriktig opp til dere som betyr aller mest for meg.  Dere har en enorm verdi pga hvordan dere er i mitt nærvær. 

Det å føle seg litt ensom i blandt er det ingen som tar skade av.  Det å vite at en behøves er det som betyr aller mest for meg .

Tusen hjertelig takk for alle dere som har vært for meg på alle måter, utrolig takknemlig for å ha dere i mitt liv. 

Ønsker deg en riktig nydelig nyttårs aften, håper dagen din blir nydelig 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad

0 kommentarer

Siste innlegg