Ved å vær mer takknemlig, får du flere ting å bli takknemlig for

Hei😘

Nydelig dag , har tilbringet tiden ute på altan , fokusert på videre prosjektet.  Bokprosjekt er godt i gang, spennende tider. 

Det fokuserer på å være takknemlig, å finne flere positive ting i livet vårt . Som en kan være glad for. En tiltrekker seg mere positive sider og mennesker tiltrekker også positive folk.  Ved at en gjør dette , du får det mye bedre . I stede for å fokusere på feilene.  Det du fokuserer på det får du også mere av. Derfor er fasiten veldig grei , fokuserer på det en gjør bra i livet, å gi mindre energi til det du ikke kan forandre. 

En oppleve vekst når en gir mindre energi til det negativ, en får et annet inntrykk og vi er i balanse til å takle utfordring bedre.

Ved å gi kjærlighet og omsorg til mennesker rundt seg.  Ved å gi kjærlighet til en selv , så har en mye å gi andre som trenger å høre positive tilbakemeldinger.  Vi må kan tenke lengre enn kun bare hvordan en selv har det, ved at vi legger fokuset på å hjelpe andre . Så gjør vi andre en god gjerning og vi får selv tilbake av det vi selv gir.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg