Like kloke ord nå som på 90 tallet ❤

Hei 😘

En nydelig formiddag, kan pluddre litt med både jobb også få kunder i mellom salgene 👌

Alltid gøy å få solgt mere produkter til kunder .  Det som igjen bidrar til at jeg  lykkes mer med min jobb .

Det å få lov til å utvikle meg mer, å samtidig være så heldig å ha denne evnen til å jobbe mål rettet.

I dag jobber jeg  inne, siden været ikke er det beste.  Vi må
Nyte dagene godt pga det lett kan variere . Variasjon er ikke noe som gjør noe galt, er greit å nyte alle dagene.

En må bare sett pris på de dager vi har det godt, med masse go vær.  Skal ikke så mye til før vi her nord blir overlykkelig over varme 😘

Jobber med å få levert inn selvangivelsen, litt godt å ha 1 mnd ekstra, men alltid så tar vi ting til siste slutt.  Det å ha kontrollen på alt selv bidrar også til at jeg lærer mye i denne perioden.  Det gjør mye med mestrings følelsen min at jeg våger å gå inn i denne fasen i livet mitt med åpent sinn.

Ofte kan vi lure på om ting er bestemt i forkant? Jeg ser nå at det vi søker mot , er også det vi ønsker å utvikle oss i . Jeg har alltid ønsket å utvikle meg mer, så tiden framover kommer til å bli kanon bra.

Har mange nye ting som jeg skal være med i , som kommer til å bidra til at jeg får mere økt kunnskap i forhold til jobben min i Gruben Massasje.  En må hele tiden være i utvikling, vi kan ikke stå stille å ikke se verken framdrift eller resultater.

Ofte tar jeg meg til året 2012 som påminner meg, min utholdenhet, styrke også vilje .

Året 2018 kommer med mange nye erfaringer, mange dører lukker seg , mange nye åpner seg .
Om frykten for å ikke lykkes, tar jeg tilbake blikk på året 2012 , da jeg kjempet min største kamp.

I fra 2012 til 2018 så har jeg før det meste jobbet hele tiden, fra 40 til 60 timers uke, med skolegang, mamma som fikk kreft å døde under 1 år , alle studiene som jeg staret på , før å tilegne meg mer kunnskap.
Kunnskap er noe vi objektivt behøver , i forhold til å lykkes i vår jobb.  Som omhandler å jobb med mennesker.

Ved alle disse årene har en sett hva en ikke skal kopiere av dårlig ledelse . Å ukultur som ofte følges med i negativ farvann.

Det at jeg har mistet interessen for å jobbe i helse sektoren, er også garantert pga meget dårlig ledelse og ukultur.  Heldigvis finnes det noen gode ledere  der . De er dessverre i få tall, men de burde få en større plass . Fordi de gjør en unik jobb ❤

Ved å utvikle seg mere å finne mere nytt å gjøre er noe som også er sykt spennende.

Vi behøver å forflytte oss ved å få mer lærdom som skal til før å lykkes videre .

En lærer også kopierer en lett det som en ser fungerer , jeg har alltid hatt lett for å kjenn på dårlig og god energi.  Er meget sensitiv for energi, så snart ting ikke er som det skal, da trekk jeg meg unna .  Godt å ta grep å værne seg selv om det behøves.

En sjef jeg hadde sa til meg på 90 tallet, en skal ikke være på en arbeidsplass i mer en 5 år, om en ikke kan tilføre mer i bedriften.

Må si meg så enig med han, å godt å se at de som er eldre, også gir deg kloke ord som i dag er like kloke som på 90 tallet.

Så med andre ord, jeg har jobbet på overtid i helse sektoren, spennende å se videre hva dette magiske året gir meg.

Det som er så gøy er at alle gode erfaringer, de bidrar til å få et bilde i oss . Som både former oss også lærer oss masse . Jeg er så heldig at jeg finnes ikke redd for å jobbe mot et annet mål.

Snart er vi i juni, må si jeg gleder meg enormt 😘

Tusen takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg