Magisk dag ❤

Hei 😘

Dagen i dag har vært aldeles nydelig, kan ikke klage 😘

Været å alt en har vært i har gitt meg masse gleder . En skal aldri se tilbake å dvele, en må heller se framover også stå på å se løsninger.

En kan erfare at livet ikke alltid er like lett, det som igjen bidrar til at vi lykkes. 

Da en dør lukkes så åpnes alltid nye dører. Så aldri fortvil, en må alltid se lyspunktet, fordi det er nettopp det som også holder livet i oss.

Sommer å sol , bidrar også til at vi ser lettere på livet, være sammen med flotte folk bidrar også til at vi ser lyspunkt å åpner opp for nye å bedre veier .

Det er godt å se at det en tror på også kommer med de resultater som en ønsker, vi må tru på det så åpner vi mer opp.

I dag fikk jeg en sterkere bekreftelse på at jeg har gjort rett i et valg.

Ofte kan vi vær redd for å gjør egen valg, pga av penger også ønsker vi ikke å tape ansikt. 

Jeg ønsker kun å oppnå noe som jeg kan være i , som jeg selv ønsker å vær i . Ikke noe som ikke føles riktig.

Derfor lytt alltid til magefølelsen, svaret ligger i bølgene i den følelsen.  Det ble så avgjort i dag, godt å vite at framover kommer til å by på masse nye opplevelser 😘

En konkludere med at: framover så kommer jeg mer tydelig fram, jeg er nå en frilanser på 100 % , surrealistisk på en måte, magisk på en annen måte ❤

Vi lever kun en gang, dør jeg i morgen så vet jeg at jeg har ikke støtet noen, jeg har gjort hva jeg har kunnet.  Vi Må framover fokuser på det en ønsker mer av .

Jeg trekker meg bort i fra avfall å mas , i fra det som ikke betyr noe.  Derfor så gleder jeg meg veldig til å starte denne reisen 😘

Ved å bygge opp det en objektiv tror på så lykkes en , det synes så godt i dag at jobben en gjør, høster fruktene av jobb som i grunn ikke ofte synes 😘 derfor fortsett i disse spor så bringer en mer suksess.

Tusen takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg