Rett fokus gir mer tilbake ❤

Hei 😘

Godt å bygge uka opp slik som jeg gjør, masse gode planer i vente.
Det å møte på masse flotte folk i jobben min i Gruben Massasje.
Er noe helt spesielt, en kommer helt tett på, jobben en gjør betyr også mye for kunden.

Det jeg ser tydelig nå, er at jeg må bare stå på å aldri gi opp.

En kan føle at ting går tregt, at gründer livet ikke alltid er like lett å vite hvor en er henne. En må hele tiden være forsiktig med både tid å økonomi. Det å se at bedriften også øker stort i fra fjoråret er noe jeg ser på som meget positivt.

Det er alltid slik at det som betyr aller mest for oss er ikke verdier eller ting.

Det som er synn er at samfunnet er mer styrt i den retningen at alt ofte dreier seg om penger….

Må si jeg er takknemlig for at jeg har nådd så langt som jeg har gjort til nå , bare det å se min utvikling å se hvor mange som har et stort ønske om å komme til Gruben Massasje, bare det å jobbe målrettet å markeds føre meg slik jeg gjør, når jeg målet mitt mer å mer .

Bare det å vite all jobben som en legger i det en gjør, så kjenner jeg på både kropp og sjel at yes dette skal jeg lykkes med.

En må bare ikke ha så store behov, styre unna så mye luksus fordi gründer livet er tøft i starten, men når en først ser at jeg skyter fart må jeg nå jobbe mer enn folk flest, må stå på å gi jernet så jeg klarer å utvikle bedriften å se at resultatet i år blir bra.

Det å være alene i alt har sine fordeler, jeg slipper hele tiden å må være enig eller uenig med andre.  Bare det å jobbe målrettet å utvikle seg mere er noe jeg oppriktig jobber for.

Jeg har registeret overfor alle kundene jeg har hjelpet i nå i over 1 år , jeg er priviligert på mange måter.  Det å ha på samvittigheten min at jeg har bidratt til å øke livskvaliteten til kunden er noe jeg oppriktig elsker.

Det er nettopp ikke noe som gleder meg mer enn å se at jeg får til å hjelpe kunden.

Gründer livet er en egen livsstil, en kan oppleves som sær å tilbake trukket.  Merker godt med meg selv siden jeg ønsker å nå ut til flere kunder, så må jeg skille meg ut , være den aktøren som har mer kunde vennlig åpnings tider, også merke meg på den måten at de får god service å føler seg godt ivaretatt hos meg.

Siste kunden jeg Hadde i går kveld , sa til meg, det er så lunt og godt her . God energi og jeg føler meg så ivaretatt ❤👈

Det er nettopp det mitt fokus er , gi god behandling å se kunden som et helt menneske. Å løfte kunden opp ❤

Flere andre kunder sier vi kommer garantert tilbake, du er den eneste som har klart å hjelpe meg, du ivaretar meg slik at jeg kommer tilbake 🙏💖
Bare det å gi god service til kunden , så vil vi nettopp tiltrekke oss masse mer kunder.
Må si jeg er meget takknemlig for at jeg er så heldig.

Dagen i dag skal jeg jobbe med samme fokus som alle andre dager . Godt å jobbe kun i mitt eget , føler meg så hel når jeg er i mitt eget, bare det å hele tiden jobbe målrettet så vet jeg at jeg kommer til å få dette så godt til.

Mange gleder seg sykt til jul, jeg gleder meg enormt til å trekke ut mange vinnere den 27/12 den dagen har jeg Også kunder i mitt eget.  Gledelig å vite at jeg får en kunde som ikke vet selv at kunden Skal til meg, jeg gleder meg enormt til å hjelpe å gi kunden den oppriktig god å avslappende stund.

《Gleder meg veldig til julen sammen med ungdommen, det å tilbringe tiden med de kommer til å bli en magisk stund.》
 

Det er nettopp det som Gruben Massasje , representerer ivareta kunden å se kunden sitt behov ❤

Ved å ha det rette fokuset å den rette balansen i livet bidrar nettopp til at vi tiltrekker oss det vi trenger å skal ha i livet , rett fokus gir mer tilbake ❤

0 kommentarer

Siste innlegg