Banken vår trenger alltid påfyll av energi 💖

Hei 😘

Dagen i dag har vært meget aktiv.

Det å møte så mange flotte mennesker, som kommer til meg før å få hjelp.  Det å se at alle sammen, ble så fornøyd 👏👏👏👏🙏💖

Det å se fremover som en seier, målet mitt fremover er å fortsette slik som jeg gjør.
Jobb målrettet å utvikle seg mere .

Jeg ser Konkuransen som jeg fikset her om dagen, er allerde delt mange ganger.
Også nærmere 4 Tusen som har sett innlegget 💖🙏
Det forteller meg alt , for det første er jeg på rett vei.
Jeg må bare stå på å aldri gi opp.

Det å kjenn på den gode energien som flyter over her , det fokuset som en har i seg nå .
Er nettopp kun å jobbe målrettet å samtidig klare å utvikle seg mere.

Min utholdenhet har jeg oppriktig fått satt på prøve.  Det å massere i ett i 7 timer.  Har nå blitt en vane.  Selv om jobben er tøff så er det utrolig inspirerende å få det så godt til 💖

Kunden forteller meg snart om de er fornøyde med behandlingen. En ser det så tydelig at kunden er så fornøyd, klart når muskel knuter og muskel spenninger avtar.  Så er det nettopp som en tung bør avtar…Godt å være på rett vei.

Denne uken så blir det over 30 timers behandling i Gruben Massasje.  Det å jobbe målrettet å utvikle seg mere er noe jeg er glad i å gjøre.
Bare å knekke mer koder bidrar til at jeg tiltrekker meg flotte folk som ønsker å booke tid eller komme i kontakt med meg.

Allerede i dag har jeg blitt kontaktet av flere som ønsker at vi skal samarbeidet med det jeg også selger av produkter.

Jeg klarte ikke å slå av bryterne for å rekruttere nye kunder i Gruben Massasje, så ja ikke umulig at det blir enda flere.

Tenk at du bygger opp en drøm, som du tror på også gløder for å LYKKES i. Må si dette året har vært en bratt læringskurve. 

Rett fokus gjør at vi lever et godt å rikt liv. Bare det å være uavhengige av andre er det som er viktig.
Det å sette fokus på små opplevelser som ikke koster noe.  Men som gir oss mer energi er noe vi alle må være flinkere til å gjøre.

Ingen som takker oss for innsatsen den dagen vi ligger for telling. Derfor hele tiden værne deg selv mot støy mennesker, mennesker som kun tar å ikke gir.

Vi må hele tiden passe på at vi selv ikke lider unødige.  Ser ofte på mine barn, at jeg følger de opp, værner om de som en mamma hjerte alltid gjør. 
Det å se at alle sammen har et hjerte av gull, de er flotte ungdommer som har gode egenskaper, verdier også har sunne verdier. De har lært den rette grunn leksen.  Vær snill, raus også omtenksom.

Takknemlig for at nettopp en alltid tar seg tid til å bruke tiden min på de , å lytte til dem 💖
Tid er noe vi alle må være flinkere til å disponere rett.

En kan ikke alltid si nei til en innvitasjon. Til slutt har vi ingen som ønsker å bruke tiden sin på oss, derfor husk å rydde opp slik at en har tid til å møte mennesker som gir oss mer energi 💖

Banken vår trenger alltid påfyll av energi 💖

0 kommentarer

Siste innlegg