30.06.2018

Hei !

 

En nydelig morgen å våkne opp til Sol å nydelig vær , det tar litt tid før det varmes opp men det er bare nydelig å kan se sola om ikke annet.

 

Lørdag er en fredelig dag, skal kun nytes her hjemme denne helgen , uten om å dra på besøk til en venninne som står mitt hjerte nært, ellers så er det kun her hjemme å nyte dagen .

Det å kan få sove godt om natten er ikke alltid en selvfølge , men det er så avgjort nødvending før vår eksistens at vi får den oppladingen som skal til for å klare å eksistere. Ved for  lite søvn så leverer vi halvferdig resultater vi er også , lettere irritabel om vi ikke er i rett balanse. Det er så viktig for alt , en kan tru en kan sluntre unna det som ikke virker så viktig så er det mer viktig enn hvordan du går kledd eller hvilken look du har , ta alltid vare på deg selv , før det er viktig skal vi klare de grep som livet kommer med.

 

 

 

Det å hele tiden skal ta seg godt ut , være den som alltid har rett posisjon må være meget tidkrevende ? Det at en hele tiden må være den som alltid skal til de flotteste plasser også må hele tiden levere er også noe som ikke alltid er passende .

En forventer ofte at de fleste har de samme verdier som en selv , men det er ikke slik livet fungerer , det å heller ha lavere forventninger til livet , å heller hygge seg på ekte er det som også gir oss mer smak.

 

Vi får en bitter smak da alt hele tiden skal stå sammen med det vi utad tror på , også representerer vi ikke dette selv men det er den ytre fasade som er på de fleste lepper , det som betyr om vi skal være godtatt i flokken .

Mange tørr ikke annet en å følle strømmen , de må kjøpe inn riktig mote, de må ha de rette fritids interessene for å være en av gjenengen , er det virkelig nødvendig ?

Jeg synes ikke det er nødvendig i det hele tatt, har alltid kunnet pratet med alle , det bor alltid noe godt i oss alle . Som jeg bruker å si det er vi selv  som bestemmer hvordan andre skal huske oss på. Er det på godsiden eller er det på gal siden , vi velger også selv om vi vil stå utenfor denne galskapen som ofte er et jag som ikke alle klarer å henge med i , pga av at fasade det koster mye om en må opprettholde dyre verdiene som kanskje ikke en gang betyr noe for den som opprettholder det.

 

Om noen sier noe til deg en gang , om hva som biter eller sliter eller har såret så lytt å prat med en entusiasme som du før kun hadde for det du selv , trodde på , det som skinnet av fasade .

Ved at vi hører , ser andre for det de er å det deres historie er så viktig først da viser vi respekt for andre , ved å ikke gjøre det så viser vi kun vårt eget ego.

Da når aldri et budskap fram , også får en heller ingen god respons på det en har satt for seg .

 

Tenk deg at du møter noen som du ikke har de samme verdier , men de vil ha deg med fordi de mener du kan bidra noe til deres fellskap , pluss at du også dere kan lære av hverandre . Det er det også vennskap i bunn og grunn er, vennskap har ikke betydning for hvordan du går kledd , hvilken jobb du har eller hvilken familie du kommer fra. Det er kun de indre verdier som kommer fram , hva som bor i oss , også hvordan vi også bruker de gode verdier som ligger i oss.

De fleste hadde gått forbi også hadde de takket nei eller så hadde de bare gått , fordi det ytre spiller en større rolle en vi faktisk er klar over, for å føle oss godtatt .

Det å se at mange ikke passer inn i det felleskapet som de hadde kunnet bidra med masse fint , så er det mest trist at vi går for den Ytter modellen de fleste av oss.

Det å se hvordan mennesket er ta oss god tid å lære å kjenne andre så blir vi også mer kjent med oss selv. Vi opplever også at vårt ego går ned, for hva vi like også hva vi trekker oss unna.

 

Jeg ser ikke på hvordan andre ser ut , jeg ser på deres indre hva de representerer i det  indre det speiler for meg så opplagt hvem de er. Vi kamuflerer oss selv med en ytre fasade ved å kle oss i pent tøy osv. klesplagget det representerer for meg ikke noe , det er karakteren inne i klærne som skaper stemningen også gode relasjoner

 

Det eneste jeg ikke fordrar er falskhet også løgner da ser jeg rødt !  Jeg trekker meg alltid unna folk om jeg oppdager det jeg referer til , liker det ikke å kan heller ikke være i falskt miljø , fordi det er ikke noe jeg har godt av , en stagnerer bare ved å være i det også bidrar det til at en selv blir negativ.

 

 

 

Jeg våknet opp til en solfylt dag , det gir meg masse motivasjon i seg selv , det at jeg har lagt en del planer for dagen , det motiverer meg veldig  godt, fordi uten planer så har vi ikke mye som motiverer oss.

Jeg har satt flere hyggelig ting på timeplanen min i dag, skal skrive på bokprosjektet  jippi , så skal jeg til en venninne litt senere i ettermiddag, blir stor stas.

Det å motivere også gi en selv kredit for det en gjør , også er det godt å kan la noe vente , vi er en familie som er i aktivitet hele tiden så er godt at det er litt roligere noen dager , det å være hjemme en lørdags kveld er for meg veldig godt.

By livet tiltaler ikke meg , selv om det også er veldig hyggelig å møte nye mennesker så er det så godt å gjør noe for en selv, handle inn god mat til meg å ungdommen, lage god mat også bare være til .

Det er vel et tegn på at en er blitt gammel , da disse tingene er blitt mer viktig enn fest også andre aktiviteter .  

 

Tusen takk for at du leser bloggen min , takknemlig !

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

2 kommentarer
    1. Såååå enig med deg.. kunne ikke sagt det bedre selv.. 😊😊😊. Kles veien e bobbob.. form en crappy.. mæn .. humøret P smilet mitt forsvinn aldri! 😁😁😁. Nyter hver eneste sjanse til å slikke 🌞 sol å varmen. Da kommer oxo det gode gode humøret, å formen sigende. Go go go gla hælg sweetie 😘 å nyyyt 💖

Siste innlegg