Vi er rå ingen protest !

 

Hei !

 

En nydelig morgen å våken opp til , Fredag å helg er en god følelse , som igjen bidrar til at en kan nyte helgen sammen med gode venner også gjøre noe annet.

 

Dagene de går fort unna , det er litt godt fordi da kan vi glede oss til helgefølelsen , som gir oss masse tid til å gjøre ting som ikke alltid en får tid til. Det å glede seg til sommer været er noe jeg oppriktig gjør , etter vær meldingen å regne så kommer det meget flott vær her Nord så yes vi gleder oss meget.

Bare det å kan nyte dagene ute , sitte ute å kjenne solen ta , er også noe jeg kjenn det kommer til å bli oppriktig godt .Vi trenger det etter snart en hel mnd med bare dårlig vær , det å se en hel sommer mnd bare gå i fra oss å nesten tru at det er høsten som er kommet er ikke så rart , vi hadde festivaler også arr. som var denne mnd som ikke ble så bra som det kunne ha vært til tross for det kalde været som vi har hatt , ikke så gøy å dra å høre på musikk også må du fryse neggelbetta på fengran å tærne men det var mange som til tross for været dro på festivalen , flott at de fleste ikke brydde seg om været , så lenge vi bor her nord så må vi også bare forvente dette været , men nå ser vi oppriktig fram til Sol å Varme.

 

 

Det e akkurat dette vi glede oss til , se sola nyte sene kvelder også kos oss fordi nordnorsk sommer er akkurat som å være i Syden så dettan gleder vi oss tel veldig .

Det er reine skjære terapien at vi får sola fram , alt blir så mye lettere da vi ser finværet , også får jeg å ungdommen gjort mye ferdig her hjemme som bare har ventet på godværs dager , så yes deilig å glede seg til å få se hagen full av arbeids glade mennesker , er litt slik at en sommer er ikke startet før en får tilbringe tiden med masse glade arbeids glade ungdommer som alltid liker å hjelpes til , de er magiske hele gjengen.

Det å ha masse møbler allerede klart til Forfatterstua mi er også noe jeg ser fram til å kan både møblere også skape om som et   nytt krypinn for meg . Det å ha en plass der en kan skrive også finne roen , finne god inspirasjon , er ikke det finner det hvor som helst er en engasjert person som sikkert mange hadde håpet kunne hold kjeft , men du veit du hva ? Jeg taler det språket jeg er vokst opp med , vi skal våge å si det vi oppriktig mener, vi skal våge å pirke i det som mange ikke liker ,  hvorfor ? Fordi det er viktig at vi gjør det , ufarlig gjør det mange er redd for å pirke i .Det er om en beveger seg å skriver om Nav , eller om en skriver om de som får mer en andre er det alltid noen som føler seg truffet , hvorfor er det enkelte som alltid føler seg så truffet ?  Har alltid lurt på det , spesielt da de også påstår at de ikke får det jeg hevder,  da er det så soleklart ikke de jeg henvender meg til ? alle som har levd en stund som jeg , vet at det er forskjell på oss , også at mange får mer enn andre selv om vi har samme status : Alene mor , eller nav , eller arbeids taker alle vi har alle ulike erfaringer , alle har også ulike måter også metoder for å oppnå det vi vil .

Om vi prater med de ulike karakterene å stiller de samme spørsmål så vil du også alltid få ulike svar , ingen som kommer til samme resultat , dette for at det er forskjell på oss.

Jeg kjenner mange som er flinke til å finne smutthullene i systemene som mange andre ikke orker å bry seg om, fordi det tar mye tid , også er det heller ikke sikkert at en får det , derfor så referer jeg til at det er en heldags jobb å finne alle smutthullene å jobbe for å få de . ære være de som orker , men dette gir null pensjons poeng , de pengene de får mer en jeg å deg , så gir det de ingen større pensjon en vi som jobber , lønner seg alltid å stå på for lønnen sin vettu er ikke gull alt som glitrer en stakkars stund.

 

 

Veldig godt å vite at helgen er her, at en skal gjøre noe sammen med andre, gjøre andre glad være sammen med flotte folk også jobbe litt en stakkars stund , det er deilig å bare være , gjøre litt slik at vi kan opprettholde gode relasjoner mellom mennesker som en bryr seg om , de en vil ta litt ekstra gass å gjøre mer for en selv også andre er helgene god å ha .

 

Før eide jeg ikke selv helgene selv , fordi jeg var låst til kommunen annen kvar helg , nå bestemmer jeg selv over mine egen tid er deilig , har jeg lyst til å ta et ekstra skift en helg eller vil jeg ha fri , er nå kun mitt eget valg.

Denne befrielsen er så deilig, i fra å ha jobbet hele tiden år ut og år inn , så er dette noe som er enda nytt for meg , selv om det om ikke mange mnd snart er et år siden jeg sa opp en stilling i kommunens , før å gå over som frilanser.

Deilig å være en fri kvinne til å bestemme over meg selv , det å jobbe målrettet til de høyder som er spennende er også noe en sikter høyt etter.

 

 

Det å glede seg til å få gjort mer her hjemme er ikke til å beskrive en ren glede , da en leser også ser at de sørpå har bare fint vært så er det en mager trøst at vi har ved , også er  vi så dyktige vi Nord på vi klarer alltid å lage dårlig vær om til noe som faktisk ikke de sørpå hadde fikset , sikkert derfor vi klar å bo her Nord , vi er rå ingen protest.

 

Tusen takk for at du leser bloggen min , takknemlig .

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

0 kommentarer

Siste innlegg