En må stå til svars for våre handlinger !

Hei !!

 

Nydelig morgen å våkne opp til , en flott regn full dag lite vi kan gjøre med været men vi kan fint skape sommerstemning her hjemme helt klart.

 

Deilig å kunne jobbe med salg også prat med kunder i dag, deilig å utvikle meg mer her i det en holder på med .

Hadde 2 nye kunder til meg i går som begge hadde hørt om meg via andre, det å få høre at de valgte meg pga av at jeg hadde fått skryt var veldig hyggelig å høre. Det å se at en lykkes mer og mer med det en gjør , kunder shopper varer også det å få gamle kunder tilbake på de produktene jeg selger , fordi de ikke liker det de har nå i dag er for meg veldig hyggelig.

 

Det er slik da vi lukker en dør så åpner det alltid opp til noe som er bedre, vi får ting til å løsne mer opp for at vi lykkes med de mål vi skal tjene . Derfor så er det så godt å se at en får gevinst ved at det en gjør får en gjennomslag for det via at en får gode kontakter igjen som i tiltrekker oss pga av gode gjerninger .

 

Livet det gir også tar det, derfor så er det så viktig at vi har rett fokus som skal til for at vi tiltrekker oss det vi ønsker selv å stå i.

Det å være mer takknemlig , gir oss også større sjanse for å oppnå nye høyder. Vi må heller fokusere på vår egen framdrift , enn å se begrensninger ,  vi må heller fokusere på det som gir livet mening en det som fratar oss det fokuset som er ment som positivt.

Det å ha mange planer er godt, vi begrenser oss så snart vi stopper opp også ikke ønsker å utvikle oss, ved å være i utvikling så må vi også starte opp med det vi også ser for oss som det som gir livet vårt mening .

Dagen i dag har så langt gitt meg masse positive tilbakemeldinger , jeg har fått gjort mye som jeg ikke hadde fått gjort om jeg hadde fortsatt å se negativt på livet.

Ved å ha negative holdninger se negativt på de opplevelser som er så stagnerer vi derfor se heller løsninger å motivere  oss selv til å være under rett utvikling .

Da en leser på Facebook at andre ikke har det så bra i livet, noen mister det kjæreste de har , så er det også trist å se at andre ikke setter pris på det de har ?. Kjente tårene kom da jeg fikk se et trist budskap er aldri rett tid å gi slipp på de en er glad i , det flotte menneske som skulle ha fått sett sine barn vokse opp også se sine barnebarn er nå blitt himmelens vakreste engel.

Jeg vet hvordan denne smerten er , har selv opplevd det så sikkert derfor jeg er nazi på hvordan andre er mot andre. Livet er for kort for å søle det bort , derfor gjør dagene så positiv å gode som en bare kan gjøre.

Det å minne seg på å alltid ha gode hensikter med de mål vi setter oss, fordi det kommer alltid en morgen dag da en må stå til svars for våre handlinger.

 

 

Det er alltid lett å være etterpå klok å reflektere i etterkant hva en burde ha gjort, i stede for å tenke også reflekter i forkant hva som er bra også se om våre planer er i tråd med de beste hensikter.

Jeg fikk en hyggelig telefon i fra en god kompis av meg , som har vedvart i over 20 år , litt speiselt at vårt vennskap har alltid holdt i alt vi har vært i på tvers av at vi bor langt unna hverandre.

Gode vennskap vokser ikke på tre, de må vi alltid verne om , som vi gjør med alt vi ønsker å opprettholde. Det å få gode råd er også noe vi må ta til oss, fordi de som kommer med gode råd gjør det ikke for å være dum i mot oss. Det er alltid kjekt med veiledning på områder som vi ikke alltid har den beste kompetansen , så lytt mer en du prater .

 

 

Mange har stilt spørsmål til meg skal du på ferie i år , må nesten le jeg har startet opp en bedrift å kan jo nesten ikke stenge den , før å late meg ? Ferie er å ladde opp batteriene , det betyr at jeg kan feriere hjemme å nyte dagene ikke sant ?

Ferie er ikke alltid å måtte reise bort , å sløse med penger ferie er også å bidra til at en får opprettholdt den gode energien i seg så energi banken blir oppfylt av gode hendelser som en tilfører av livsgleder også  som igjen resulterer i at en får bedre livskvalitet. Vi har det ikke godt med oss selv om vi kun er negativ også er misunnelig på andre,  det er minus sider som er meget dumt å tilføre fordi det gjør at vi stagnerer i oss selv.

Så derfor så skal jeg glede meg på alt, lysthuset skal bli ferdig denne sommeren , gleder meg som et barn . Tenk å kunne skrive å bokprosjektet der i de sene natte timer , så blir det forfatter stua mi , allerede fått masse møbler til Forfatter stua mi så yes er bare å henge seg rundt å få det gjort. 

Vi utsetter pga av en grunn , men en må bare stå på så kommer det avkastning etterkvart en må bare brett opp ermene å stå på .

Kjenn allerede jeg stor gledes til vi får det ferdige resultatet. Så å ferie her hjemme  i år blir en fryd .

 

Tusen takk for at du leser bloggen min , takknemlig .

 

Mvh

Elin – Weronika Skarstad.

 

 

1 kommentar

Siste innlegg