Masse energi ved å hjelpe !

Hei !

 

Deilig morgen å komme hjem til , det å være nattens dronning for de som oppriktig trenger oss er så avgjort noe en får masse energi av å hjelpe , ingen tvil .

 

Det å jobbe i team er så avgjørende om en stemmer , da en jobber natt er det meget viktig at en har gode kollegaer sammen med seg, fordi vi må jobbe så tett sammen , da er det viktig at en kan løfte blikket også være en flott kollega.

 

Dagen er ikke en solfylt dag, men selv om , da jeg kjørte hjem så kjørte jeg med et glis rundt munnen , akkurat som det skulle være sol å god stemning pga av været , men stemningen den lager vi så avgjort selv .

Hva er det vi ser etter av de verdier som vi har, i oss hva er det vi kan si vi er stolte over ? Hva bør vi jobbe med ?

Ofte er det lett å alltid overføre en skyld over på andre , som ikke kan gjøre noe med det , derfor må vi heller ansvars gjøre oss selv for de handlinger også gjerninger som vi ønsker å være i.

Det vi må fokusere mer over er , hva vi er takknemlig over,  også ved å fokusere på det som gir oss mer energi , så kommer det mer av det også . Litt rart å tenk på at det er så lettvint , men vi tilfører oss det vi også trenger , så vær takknemlig også send ut gode energier så kommer alt som skal være til deg, vi sliter oss kun ut ved at vi tenker negative tanker eller at vi fokuserer på de oppgaver vi ikke kan gjøre noe med.

Derfor så er det så digg at vi hele tiden kan justere oss selv , med enkle grep så tiltrekker vi også de menneskene vi vil ha i våre liv , ikke de som er trøtte å vanskelige men de som er optimistiske også energi fulle , de menneskene vil vi så opplagt ha mer tid med .

 

 

 

Livet er kort uansett hvordan vi ser på det, selv om en kan se på alder så er det lenge men ser en på oppgaver å hva en har gjort så er det ofte kort , vi har mye vi vil å ønsker å utrette , men hvorfor får vi ikke gjort de  mål vi har satt for oss ?

 

Ofte så er det pga av at vi sinker oss selv ved å henge oss opp i ting vi ikke kan gjøre noe med, eller at vi ikke våger , eller at vi hele livet lever for de andre også lever en ikke sitt eget liv. Mange måter å se å livet sitt på , det blir også det samme hvordan  andre også ser livet sitt på . Vi ser ting på den måten vi er skrudd sammen , så derfor selv om jeg synes andre ikke lever et godt liv , så kan de som sagt gjøre det , pga av våre ulike erfaringer også behov .

Derfor så må vi ikke konkludere å være så dømmende overfor andre , fordi form ditt eget liv slik som er best for deg, følg dine verdier også ikke dilte etter andre.

Hvem dilter etter deg ? Ofte er det snyltere som alltid dilter etter de som sitter å venter, hvorfor har jeg aldri skjønt men dessverre er det ofte slik.

Om vi dilter etter de så er døra stengt. Tru meg !

Derfor må vi ikke henge oss opp i andre , hvordan de lever , la de leve sitt liv men viktig for oss andre er at vi setter agenda før vår egen dag, ikke la døra hele tiden så køll åpen for de som alltid stenger den for deg, viktig å steng den godt slik at de kjenner hvor godt det kan svi å bli avist .

Ikke alle som skjønner om en fôrmidler fordi de hører heller ikke etter, men handling det skjønner de fordi det er følelse også er det ikke ord men en handling å da er det mer kjennbart også svir det om en alltid har vært vandt med å få det som en alltid har fått det.

 

 

Bare det å glede seg til nye kunder som kommer igjen også få bestilling på ny behandling gjør at min motivasjon blir ikke mindre bare større.

Det å se hva gode handlinger gjør med oss , hva vi selv sender ut så gir det også mer resultater ved at vi har rett fokus .

Ved å kutte fokus på enkelte karakterer som en ikke lenger vil ha i livet sitt er godt , det betyr at vi får mer tid også bedre energi til det som gir livet vårt mening .

 

Tusen takk for at du leser bloggen min , takknemlig .

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

0 kommentarer

Siste innlegg