yes endellig

Hei !

 

Endelig kom sommer varmen også sol , vi skal vel ikke være før snar å bli så glad , men heller glad en sur si nå jeg .

Vi skal glede oss på de små ting som gjør dagen vår til det bedre, lykke er viktig at vi har i livet vårt fordi har vi ingen lykke også gleder hva har vi da å henge våre gode minner på ? Ingen verdens ting , vi behøver for å bevare god helse så må vi tilføre god energi , vær i gode omgivelser , fordi det bidrar også til at kroppen også sinnet vårt blir hellet ved å være i gode miljøer.

 

Vi trenger det å glede oss , vi behøvd å lære oss å savne noe , også skal vi kjenne det å bli elsket disse 3 faktorene det er viktige telemeter i vårt liv.

Vi styrer dette selv hvor mye vi vil ha av disse 3 elementene , det er også slik med alt vi bestemmer om vi vil ha det godt eller dårlig i livet vårt.

 

Det å hele tiden klage over de forhold en har ,om det er privat eller om det er på jobb så må en alltid gjøre noe med det en klager på . Fordi en kan ikke ha negative opplevelser hele tiden i vårt sinn , fordi det skader oss mer en vi faktisk forstår .

Vi blir en karkter som skaper en dårlig energi vi også ved å være i dårlige miljøer ikke så lett å tenke på det men det er faktisk slik det fungerer. Klager vi å ikke er fornøyd med vårt liv , da må vi ta grep også gjøre noe med det , slik at situasjonen bedrer seg. En kan ikke klage om det samme problemet et helt liv , fordi da forteller dette også hva som er i vårt sinn , kun misnøye også negative situasjoner .

Jeg sier ikke at en ikke skal klage om en har rett på det, men viktig å rette fokus på det som faktisk gir oss mer energi så er det Glede.

Derfor så må vi hele tiden vær i rett balanse mellom glede også normaltilstand, vi har det så avgjort mye bedre både til Sinds også mentalt ved at vi er rett balansert .

 

 

 

Vi vet av erfaring de som er hyggelig , som er positive de tiltrekker seg mest venner også andre som vil omgås de, de som er negative de tiltrekker seg de karakterene som er på samme nivå.

 

De tåler ikke klimaet til oss positive sjeler , derfor da vi er mest positiv så frastøter vi også de som ikke er som vi , det er jo også magisk , koster ingen ting å vis glede , det gir mer glede også avler det mer gode relasjoner ved at vi sprer gode godehensikter så det er verd å gjøre det oftere helt klart.

 

 

Tusen takk for at du leser bloggen min.

Mbh

Elin – Weronika Skarstad.

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg