Denne modellen om til mitt nye liv.

Hei !

 

Deilig  kom hjem etter et flott nattskift i natt også , deilig å se sola vil komme frem å vise seg til oss herlig.

 

Ungdommen både kjør meg på jobb også blir e hentet , jeg kjører ikke meg selv lenger nesten noen plass, det er så rart det her da ungdommen de vokser opp til vårt nivå, så er det nesten som vi er jevne i alder. Litt speiselt å se men en blir bare mer å mer vandt med det , selv om det er uvant også.

 

Det å sitte igjen med en god følelse etter endt nattskift en har gjort så mye fint for de som trenger oss, er en god følelse at en har gjort gode gjerninger . Det å se hvor lite som skal til for at andre blir så glad før det vi andre ser på som lite , viser også verdien av det vi gjør mot andre , det betyr mer en vi faktisk forstår . Derfor blir det å kan være på jobb litt ekstra i kommunen veldig godt , det å ikke glem bort det som oppriktig betyr noe , det å vise andre at en vil så gjerne hjelpe , det at en også ser hvor lite som skal til for at livet også er forandret.

Vi mennesker vi setter ikke pris på det vi har før vi har mistet det , eller er på tur å miste alt.

Vi er ganske rare , dyre gjenstander er i grunn uvesentlig  det som oppriktige betyr mye for oss er at vi har god helse også har det bra i livet vårt. Det å se på verdienes på gjenstanders kan ikke forenes med våre liv . Derfor så lev livet nå , ikke forkast det bort på tøv å vas , ikke gjør ting du kommer til å anger på , før en dag så må vi betale for det vi gjør .

Prisen alt koster er ikke avgjørende for hvordan vi vil ha det, eller hvordan vi får det, vi får det vi også ber om heter det så pent.

Vi er ikke alltid like takknemlig for de tingene som er naturlige , det en ser at en trenger å er så avgjørende da en blir syk , det er ikke noe vi setter fokus på ofte før vi havner der eller mister noen , som vi ville ha nær oss, mens vi hadde helsen med oss eller mennesker som dør fra oss, da ser vi hva vi mistet . Ikke før , men etterpå da kommer savnet , da kommer de tingene som en skulle ha fått gjort sammen , men så hadde en oversett tiden , fordi vi hadde så god tid, hva vet vi om tiden vår her på jorden ? Vi er alle her på lånt tid, selv om vi ikke skal være hysteriske på avslutningen ,  men vi må ikke bare si vi har så god tid , det kan vente , vi må leve livet vårt å være ekte . Det å prate med mennesker rundt oss , vise at vi oppriktig bryr oss , er noe vi skal gjøre oftere.

Alltid hyggelig å bli satt pris på , av en god venn eller en god kollega, ikke ta alt for gitt at de har det bra , noen ganger er det godt å gi det som er gratis en god klem eller gode ord. Fordi ord blir lett til handling ,  derfor knytter en lettere bånd om en tillater å åpne seg litt mer ,  en å være så inne klemt ting blir så tungt også frastøter vi oss mange som sikkert hadde ønsket å komme i kontakt med oss.

Motivasjon er alltid å være blid , snill være den som viser omtanke , måtte høre med min sønn`s kollega i morrest hvordan det gikk med han etter at han ble beten i ryggen flere plasser , av en kvinne. Han hadde fått store flekker som heldigvis ikke gjorde vondt lengre, men hun hadde knust brillene hans så han hadde det ikke helt optimalt ved å bruke gamle briller , bare det å må vente på å få erstattet det som ble ødelagt i det som ikke burde ha skjedd , er for meg trist, ting tar lang tid dessverre . Uansett så ble han glad for at en viste omtanke for han , det må vi være flink til å gjøre fordi vi må løfte opp alle rundt oss.

Gjør det med de som er rundt deg å være hyggelig , å kun fokuser på positivt utfall . Mange kan føle at det er en stor utfordring , jeg liker ikke den karakterene jeg orker ikke å skryte av menneskers jeg ikke liker. Vi skal aldri skryte av ting eller mennesker som vi ikke liker , la det ligge dødt.

Rett fokus er å forholde  oss , rett til de vi ønsker å gi energi så er vi rett balansert også gir vi oss selv en større tjeneste vi er i balanse også distanserer vi oss for det som ikke gir oss energi det tapper oss heller. Derfor gi kun energi til ting vi vil være i å ting vi liker . Alt annet det styrer vi unna ,ikke prøve da gidder du ikke å forsøke, men si til deg selv i dag så skal jeg gjøre denne modellen om til mitt ny liv.

 

 

 

 

 

 

Tusen takk for at du leser bloggen min , takknemlig .

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg