Prioriter det en gløder for

Hei !

 

Fredag å finværet er så på tur , deilig å se skyene , blå himmel den er helt magisk på himmelen.

 

Ikke så mye som er så deilig enn at en har det bra , sammen med de en bryr seg om , ungene de er slike stå på personer godt å se at de er flinke .

Denne helgen er det ulike arr, det er både -Sommertreff på acr , arr på flyplassen for å feire 50 år med flyplass også er det Hemnes båt og fjor festival. Det er noe for en kvar smak , godt at værgudene våre er med oss denne helgen , slik at vi kan nyte denne helgen .

 

Det å se blomstene ha kommet mer ut, er så godt må si jeg gleder meg til å få gjort masse her hjemme i helgen , bare det å klippe gresset også få gjort litt mer , som en har ventet så lenge på det å få ting på stell , en vil ha alt gjort med en gang , kan nesten ikke vente. Det å tilføre helgen med gode innslag med gode opplevelser som igjen bidrar til økt glede. Det er viktig , en må faktisk både avgrense også utvide vår grense . Vi trenger å gjøre ting vi ikke er gode på , også trenger vi å gjøre det vi liker aller best. Så denne helgen blir det litt for en kvar smak .

 

 

 

Det å tilføre oss meditasjon med å null stille oss er alltid viktig , vi behøver å få fjernet det som ikke skal være i oss , som betyr negative handlinger.

Det å få bort den energien som kan svirre rundt om kring , er viktig vi tilfører oss gode handlinger ved at vi verner oss selv mot negative situasjoner . Uansett om de situasjoner vi har vært i , så er det godt å null stille oss , for å ha de bedre i alt vi er i.

Ingen mennesker er på rett vei hele tiden , vi behøver å lytte mer en vi prater , ofte kan viktig informasjon passere om vi er for hasta . Derfor så er det alltid genialt å ha rett fokus på vårt mål .

 

 

 

Jeg var så heldig i dag  å vant en bok i fra en medforfatter som har skrevet en flott bok , så gleden var stor at jeg ble en av de 10 som vant. Det å vite at en kan være en av mange der ute , som også skal få gitt ut en bok er noe som jeg oppriktig gleder meg til.

Vi prioriterer ikke alltid rett for å nå de mål vi skal ,  ofte kan vi føle at vi bare er et middel , men vi selv må bestemme over vår egen tid.

Det å ha fått kommet så godt i gang på boken , på det prosjektet som jeg har jobbet med i mange år. Det er noe jeg ikke alltid har følt har vært like lett å jobbet med, sikkert derfor det har stått litt i stampe også.

Det å motivere andre til å jobbe lettere , er noe jeg er stolt over , det har bidratt til at jeg har tilført meg selv økt energi til å jobbe mer med bokprosjektet i helgen , uten om alt annet så er det prioritet nr 1 har utsatt det lenge nok ? så kommer til å prioritere mer det jeg selv gløder for .

Vi må få ting ferdig å jeg føler at jeg må få det gjort , har kommet meget langt , så bare det å mote seg opp etter at jeg har vært med varer i morgen , kommer til å være en kul plan .

Vi må ofte bare sett i gang ved å nå de mål også ferdig stille det vi har bestemt oss for , ofte må vi bare press oss selv mer enn vi ønsker skal vi komme i mål med våre drømmer .

Hadde vært sykt gøy å nådd målet mitt med å få boken til ferdig format i år, da en ser hva andre har klart så langt å vet at jeg har vært med å påvirket de på positivitet , så må jeg selv pushe meg selv.

Ser at dette kommer til å bli en kul plan , kommer til å lykkes med mine mål herregud så godt det skal bli å få den ferdig ?.du aner ikke hvor stor glede det hadde vært , men ja jeg vet vi får det til.

Mamma  som er himmelens vakreste engel ,  hadde hun levd i dag så vet jeg hun hadde pushet meg , fordi hun vet at dette omhandler så mange andre som er berørt i dette.

Jeg har heldigvis en flott heiagjeng som heier oss opp å fram , så takknemlig at det går ikke an å beskrive.

 

Tusen takk for at du leser bloggen min , takknemlig .

 

Mvh

Elin – Weronika Skarstad.

 

0 kommentarer

Siste innlegg