Lille lørdag 😘

Hei 😘

En artig dag i mitt eget , det å få booking i mitt eget, å få mer å gjøre en forventet er noe som jeg liker veldig godt.

Spennande hverdag en lever i, der en aldri helt vet hvordan alt blir.
Siste dagene i november, å reflektere over tiden, tiden vi går i møte.  Advent også jule forberedelser som står for tur,  mange stresser mer enn høyst nødvendig, hvorfor?

Alltid lurt på hvorfor vi ikke heller bruke mer energi å tid på hverandre, mer tid på mennesker vi bryr oss om, med å gi vår tid til andre, sette opp gledes kalender, der vi kan gi andre tiden vår 😘

Dagen i dag har vært meget aktiv å variert, veldig hyggelig å møte flere flotte kunder , hatt besøk av en kompis, godt å styre dagen min SELV.
Det som også gjør gründer livet mitt deilig, å kjekt å jobbe mot de mål som jeg ser kommer.

Det å glede seg på framover blir mer å mer artig 😘

Det å sitte god sliten etter en flott innsats, alle kundene er så fornøyd.  Det å møte på potensielle nye kunder, gjør at en jobber ekstra for at de skal bli fornøyd.

Bare det å få reflektere, lære å se hva en ny kunde trenger av hjelp.
Ikke alltid like lett å vite hvor en skal trykke, men merker godt at jeg elsker jobben min.  Bare å fortsette slik som jeg gjør.  Så når jeg dit jeg vil være 😘

Hele huset mitt er jule pyntet, jeg fikk god hjelp ifra en kompis av min Sønn  . Det å være så å si ferdige med alt er godt .

Nå som advent tiden er for tur , så skal vi ha god tid til hverandre 😘 ha god nok tid til å lage god mat, bruke tid på hverandre, lytte mer til de rundt oss.  Også tiltate oss å skape gode samtaler å opplevelser.
Bare å leve sterkt å godt bevise også hvordan vi er mot andre 😘

Skap deg en riktig nydelig kveld 😘

1 kommentar

Siste innlegg