Med din energi må du jo ha ADHD x 1000

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Bra håper jeg at du har det, jeg sto opp veldig tidlig for å være meg . Siden jeg nesten aldri kommer meg til normal tid i seng. Da jeg jobber til mellom 5 og 6 om morgen så ja da er det ikke alltid like lett å være så kvikk å komme tidlig opp.

 

Jeg hadde i går en åpenbaring som kom til meg i går , der alt bare falt mer på plass her. Dette med å få gjennomført å få tilslag til mer enn du kan vite eller håpe på så ja dette blir så spennende . Det er nydelig også se her at jeg får til å gjennomføre det jeg skal i år.

 

Jeg har huset som det største også det som er viktig for meg til å få det ferdig her . Dette med å ikke alltid ha det slik som jeg vil eller bare få ting til så gleder meg veldig til å kan nyte tiden mellom alt. Det er ikke alltid like lett å gjøre det jeg har bestemt meg for . Spesielt da jeg har ikke bare litt på agendaen  min . det gjør seg veldig å kan lage ting her mer som jeg  hadde satt på agendaen å jeg gleder meg så til å få ting gjennomført .

 

 

Alltid nydelig også se at det jeg har sådd kommer opp i en stor eng av blomster også dufter

 

 

Hagen min er ikke akkurat som jeg har lyst til at den skal være akkurat nå. Det er en prosess der jeg må være i alt å jeg tenker at jeg skal jobbe på her med å få litt hjelp av andre som har kompetanse på det jeg skal ha gjort så jeg får det gjort fort å ikke noe som byr på problemer . Det er mye enda som ikke er ferdig men , jeg har truen på at jeg skal klare å fikes det. Jeg venter på ting til taket som er bestilt så jeg gleder meg veldig til dette kommer . Det er en fryd også merke at ting blir bedre . Det blir uansett mye bedre om en vil vi skal få det bedre .

 

Jeg har til nå jobbet målrettet med å få ting til å bli som jeg har lyst til . Jeg har bestilt en del høner som jeg gleder skal kose seg her i hagen min å gjøre det mer kompakt også helhet . Det er noe mer som kommer snart som også gjør meg også hagen å ikke minst huset mitt mer hel , jeg gleder meg veldig til dette blir til å komme til meg . Jeg kan ikke definere meg som oss . Så da blir det jeg å det er nok .

 

 

Akkurat nå er jeg som ett lite barn som

 

 

Er så glad lykkelig også orker ikke å høre på kritikere eller negative mennesker. De tar faktisk min kraft . Dette med å ikke selv se at en er sin egen energi tyv så  må en tenke mer over hva eller hvem en tar inn i seg selv. – Jeg kan ikke bestemme hva du skal måtte mene , jeg kan bestemme meg for hva jeg skal ta til meg . Så jeg gir slipp med en gang da en person som jeg snakker med eller ikke er på nivå er negativ så må jeg få litt pause mellom alt. Det er viktig med kontraster å det tenker jeg er veldig sunt . Dette med å glede meg til å få ting på stell her er noe jeg gleder meg til å få gjennomført . Det er noe vi alle vil tenker jeg å jeg er en av de.

 

 

Jeg holder på å plukke inn blomster ikke for å pynte men for å skal lage krem av de eller salver. Det er så mye nytte vekster som vokser her så jeg mekrer da andre er her så skjønner de meg ikke helt å det er helt ok. Jeg er en heks som ser gull i alt som du ikke ser verdien av. Dette med å lage gode salver som mange kan dra nytte av . Jeg gleder meg så til at jeg får rommet nede i kjelleren ferdig å ikke minst at lyst huset  mitt er ferdig i løpet av året der jeg kan ha dette som tørke rom for mine nytte vekster eller at jeg kan bruke den stuen der for å bruke den til å være i mitt tempel der jeg kan være bare meg også nyte livet mellom alt her . Det er ikke alle som har det så flott som jeg som kan nyte alt på samme plass. Det er vakkert her i Helgeland å vi kan ikke annet enn å skryt av både sommeren også klimaet her .

 

 

Mange undrer på hvorfor jeg skal ha meg drivhus ? det er fordi jeg skal avle frem masse nytte vekster som jeg skal lage krem / salve av som jeg kan høste året rundt her . Dette med å ha ett drivhus som jeg kan nyte også være i mitt element jo mer skitten jeg er jo bedre har jeg det . Jeg er da i pakt med jorden også alt , jeg må si jeg gleder meg veldig til å få ting på min vei .

 

 

Finner du aldri tid til en fri tid ?

 

 

Jeg jobber nå mot å slå nye rekorder å ikke minst klare meg økonomisk så da tenker jeg at å ta meg fri da. Blir for dumt . Dette med å må ha ferie i 4 til flere uker pr år er for meg oppskrytt . Det er ikke noe jeg må ha jeg trives mer ved å ha det hyggelig rundt meg her å ikke minst at jeg kan nyte å ha det godt. Det er ikke lett å være grunder når en ser hvor mange som har gått konkurs i år. Dette er ikke bare den som driver sin feil mener jeg . Det er hvordan alt har blitt etter pandemien . Vi som driver burde ha sluppet alle avgifter som staten på død og liv skal ha . Da jeg tapte flere 100 tusen måtte jeg allikevel punge ut moms også skatt på det jeg får inn. I stede for å gitt oss alle grundere en lettelse for at vi kunne klare denne kneiken så tok de bare å la oss stå i det. Jeg er en seig fan så jeg klarer meg . Selv om jeg enda ikke er på topp så investerer jeg hele tiden i bedriften å det jeg kan tjene mer penger på. Det er slik jeg tenker i alt jeg holder på med så ja det blir slik da en har sikker ADHD x 1000 jeg gjør alt samtidig å jeg har ikke tenkt på at jeg kunne ha ADHD men jeg har alltid brukt dette som min resurs ikke en svakhet . Det kan jeg love deg at jeg har klart mer enn det du er klar over ikke alle som ser alt med det første men jeg gleder meg til å vise deg.

 

 

Det finnes ikke en normal hverdag for meg det er ingen dager som er like å forutsigbare jeg vet ikke om jeg tjener en krone heller men det jeg vet er at jeg kan endre mye ved å  endre mitt fokus på hva jeg selv sender ut . Dette med å slutte å grue seg , slutte å overtenke er ikke noe jeg gjør . Jeg bare konstaterer å registrerer å handler om jeg må så er det i ordne . Kjeften er i orden å språket også så jeg er godt rustet heldigvis .

 

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg