Første weekend med 1 søndag i advent

Hei kjære lesere ❤️

 

 

Hvordan har du det i dag ?

 

Jo takk , jeg har det utrolig fint jeg . Det er nydelig å kunne bruke denne weekend kun til å slappe av å jobbe pitte litt selvfølgelig jeg trengte en pust i bakken der jeg bare var alene å det er nydelig . Jeg er en karakter som ikke er så flink til å lytte til kroppens signaler alltid . Det er ofte at jeg bare pusher meg litt mer en nødvendig men jeg sovnet av mens jeg så litt på tv å klarte ikke å holde øyene mine oppe så da er det en god grunn til å tenke litt mer over meg selv enn jeg alltid gjør for dere andre . Som jeg alltid sarer med en gang dere har tenkt å sende meg en melding . Det er nesten slik med meg . Enten eller så jeg må bare bli ende flinkere til å se meg selv slik som jeg ser deg .

 

 

Det er lenge siden jeg kan si ærlig at jeg våknet opp å var uthvilt det var jeg for første gang på år og dag som jeg ikke en gang klarer å erindre men det var nydelig å våken av seg selv i dag å være klar for dagen jippi dette liker jeg veldig godt. Jeg har satt en deig til heving så jeg gleder meg veldig til å få hjemme bakt duft i huset mitt nå i dag . Så laget jeg en plenta pudding som jeg er så sykt glad i . Dagen i dag er 1 søndag i advent , det er tid for ettertanke også tid for å være for seg selv . Dette med å erkjenne for seg selv at jeg betyr mer enn jeg bare er jeg trenger å få være i det jeg trives veldig godt i så denne weekend blir kun hjemme helg . Det er nydelig å ikke en gang starte bilen for å må hit eller dit . Det er nydelig jeg bare elsker det. Hadde jeg ikke hatt hønsene også endene så hadde jeg heller ikke orket å gått ut i denne weekend men jeg er så glad for at jeg har de så var innom de en tur i morrest de har det bare fint . Herlig å se at de nyter dagen . – Syntes det var litt for kaldt å slippe de ut hos meg akkurat nå er det 19 minus så de har det aller best å være i huset sitt.

 

 

Weekend går radig unna da en

Jeg hadde i grunn mange planer for denne weekend men , som jeg alltid sier så er det ikke alltid det går etter planen for det er ikke alltid vi lykkes med å være i det vi bestemte oss for. – I dag da jeg kjente for å bake har jeg ikke hatt på agendaen det kom nå i dag plutselig så da måtte jeg bare sette i gang å la deigen heve . Den skal heve mellom 12 til 15 timer i alle fall. Det er typo 00 mel som kommer i fra Italia elsker å lage mat som jeg ikke alltid vet hvordan resultatet blir .  Jeg må si jeg er så glade for at jeg har så mye jeg kan gjøre men dette med å begrense meg er noe jeg har bestemt meg for å gjøre . Det er ikke behøvelig alt en trenger ikke 1000 sorter av alt . For meg i år så blir jul enkelt , skal nyte mellom alt men ikke fråtse det orker jeg bare ikke . – Det er noe som heter å kose seg med lite med kjærlighet å her er jeg . Det er å nyte livet sitt med å være takknemlig for at en har det bra å kan kose seg .

 

 

Jeg har enda en ting jeg skal bake i løpet av dagen i dag å det er vann kringle det gleder jeg meg veldig til å få smake på . De er så herlige å gode det er noe en baker alltid til jul . Gamle minner i fra min egen barndom der jeg fikk smake dette til jul i ulike selskaper med masse godt smør på nam det var en delikatesse for små også store. Dette er mine barndoms minner  som jeg bare elsker å nye sammen med andre også bare meg alene . Det er nydelig så jeg skal bake mer nå har jeg barn som bor for seg selv så de kan trenge litt de også. Det er fint å kan dele det er nettopp dette julen er for . Ikke for å være kip men dette med å dele på det en har av goder. Det er noe jeg setter stor pris på .

 

Jeg må si jeg gleder meg veldig til alt som skal skje fremover der en skal være i det en trives i . Dette med å bygge opp bedriften min som jeg holder på med mellom alt her så har jeg en agenda her som jeg trivs i . – Jeg registrer at med bloggere de kjører spleis med ulike ting som de trenger penger på . Dette må jeg si undrer meg i grunn da de er på topp som blogger at de ikke har nok til salt i grøten da ? det er undrende . Dette med å opprette en spleis om du ikke er kjent så får du ingen ting så jeg må si det er ikke alltid livet er rettferdig . Dette med å opprette spleis for så skulle selge en koke bok synes jeg er helt på tryne i seg selv. Det er sikkert noen som er uenige med meg å det får så være . Dette med spleis har dessverre tatt helt av å noen får mer enn andre . Jeg støtter de som virkelig trenger dette ikke de som tjener godt de har nok til å kan hjelpe seg selv som alle oss andre må betale for våre utgifter . Det er mange som trenger ett løft å jeg kan gå tilbake til meg selv når jeg hadde 0 inn av penger . Det var ingen som opprettet en spleis til meg . Eller spurte meg om jeg trengte noe ekstra … det var nesten klient for jeg hadde en venninne som spurte meg om jeg kunne bli  med ut også spise .. jeg kunne ikke fordi jeg hadde ikke penger til det . Dette med at andre skulle skjønne det synes jeg i grunn er veldig rart at de ikke forsto da en har måttet stenge bedriften ned opp til flere ganger . – Dette med at en har klart å bygge opp bedriften som jeg har til nå med så liten hjelp å så mange som har buet meg ned . Så må jeg si takk til alle kunder også meg selv for at jeg har klart denne kampen . Uten å opprette en spleis eller å gå under det er tøffe tak som har vært men jeg har lært i denne prosessen jeg er evig takknemlig for alt jeg har klart til nå. Takknemlig for absolutt alt .

 

 

Kjærlig Hilsen

 

 

Elin – Weronika

 

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg