Refleksjon på en Fredag

Hei !

 

Endelig fredags morgen , helg også fri for kidsa i alle fall 2 av de , den eldste har jobb i helgen , men vi skal nyte helgen litt sammen også blir det litt jobb på oss alle.

Det å glede seg til å slappe av å kan nyte helgen er deilig , bare det å finne mer plass til det er genialt . Det å bruke tiden på hverandre er viktig en skaper bånd også knytter vi oss sterkere til hverandre . Det å gi tid er noe som ikke koster det store men det gir mer en vi faktisk forstår . Det å bare sitte å vente til den andre skal ta kontakt , er bare tøv . En må ta seg tid til å opprettholde god relasjon mellom de en har det godt med. Det å sitte alene er ikke nødvendig , noen ganger så er det litt godt å være alene , men vær flinkere til å ta kontakt med de du vil ha rundt deg. De som du ikke har pratet med på en stund. Det er viktig at vi tar i et tak alle sammen , å vis omtanke ved at en gjør gode handlinger .

Det å glede seg til helg , er noe jeg alltid gjør selv om jeg har jobb selv denne helgen så skal vi alltids finne på hyggelige ting selv om , det å jobbe litt i mellom bidrar også til at ungdommen, får den tiden de selv ønsker for seg selv .

Det å ha fått store barn , er deilig det kan ikke beskrives med ord. Det er noe eget da de er selvstendig å myndig husker godt selv meg i den alderen , jeg hadde den frihets følelsen , følte meg helt voksne kunne alt i mitt sinn , så klart kunne jeg ikke det , men det er jo det som er å være ungdom at vi vil være voksen å klare oss selv . 

 

Helgen skal nytes på alle måter , bare det å ta oss tid til hverandre gleder jeg meg til , lage god  mat lytte å prate å se hverandre . I dagens samfunn har vi det hektisk til tider men derfor så er jeg så nøye med å avpasse tid til mine , det å ha tid til å prate , å gjøre ting sammen er så gøy .

Det limer oss mer sammen , også lærer vi mer om hverandre da vi prater å lytter til hva den andre sier, det å høre på de er så gøy det tar meg tilbake til den tiden jeg selv var på deres alder. Da jeg var våken , da jeg var påståelig , da jeg var bestemt osv , vi har alle vært ung derfor så er det så godt å kan reflektere med podene , høre deres menig selv om vi ikke alltid er enige så er det helt ok, det å lære de at alle kan ikke mene det samme er viktig . Fordi selv om jeg mener det motsatte av deg , så betyr ikke det at du må snu om å mene det samme som jeg . Dessverre er det mange som mener det slik , de blir forbannet om andre ikke liker det samme , syns det samme , eller ser det på samme måte som vi . Det kan vi ikke mene at vi skal gjøre, vi kan ikke forandre oss fordi vi skal tilfredsstille andre individer som tror de er noen bedre hvitere ? 

Håper dere klarer å være dere selv , selv om det stormer som verst rundt deg ? Håper du ikke lar andre bestemme hva du skal mene fordi hva skjer med identiteten din ? fotavtrykkene dine meningene dine ? Hvis andre skal hele tiden bestemme hva du skal mene til en hver tid… Håper ingen forandrer mening selv om jeg mener det jeg mener . Vi lever i et fritt land , å kan mene hva vi vil uten at noen har lov til å bli sur på oss av den grunn .

Ingen kan fortelle meg hvem jeg skal like heller , ingen kan fortelle meg hvem jeg vil snakke med , ingen kan fortelle meg eller diktere hvem jeg skal invitere hjem til meg , det er så klart jeg selv som avgjør det. Vær flinkere til å respektere andre sine grenser , vær flinkere til å lytte til andre sin stemme men vi behøver ikke å mene det samme som de. 

Det eneste alle  kan forlange er at en viser respekt for andre mennesker .

Det å våge å bane vei for å gjør en forskjell med å våge å være seg selv , er viktig det er noe alle skal følge etter å være seg selv , så kommer flere til å våge å følge etter . Det å si nei til andre er ikke frekt , noe vi alle må tåle , ikke alle som er vant med det … men de må lære å få nei de også . Er alt vi skal foreta oss for lettvint så kommer en heller ikke til å nå langt, de som streber mer de når lengre enn de som lykkes med en gang. Nettopp derfor så våger jeg å begi meg ut på at en lykkes når en har opplevd litt nederlag, det er sunt å kjempe litt for å lykkes da blir også seieren bedre om du skjønner . Grunder livet er ikke for amatører , en er ikke rik når en er grunder , en er i grunn en som ikke har så mye penger i grunn .. det er realiteten for alle grundere . Derfor det også er tøft å starte opp en egne bedrift å satse på drømmen sin , men skal jeg si deg en ting , jeg kjenner på kroppen allerede gledes rusen da jeg kan klappe meg på brystkassa at jeg har nådd et høyere mål. Må si som han jeg kjenner som jeg pratet med i går, en flott mann som er grunder å vet hva tøff jobbing innebærer så det er bare å så på . Mye hard jobbing så når du målet ditt sa han til meg , helt enig med han , det er det som er veien til målet . 

 

Ha en fin fredag – 

 

 

2 kommentarer

Siste innlegg