Magisk vis 😘

Hei 😘

En flott dag , ungdomen på skolen også mor selv venter på en kunde.

Det å hele tiden ha nye kunder også ha mer jobb på ulike måter. Betyr at jeg er på rett vei.

Det å hele tiden ha nye muligheter som en tar grep i . Å holder fast, en å bare være i det trygge. Gründer livet passer perfekt for meg, selv om det byr på forandring i livet å at jeg må jobb litt mer en mange andre.  Bære det å se at en utvikler seg så kommmer en til å nå målet som en har satt meg .

Bare det å ville det jeg gjør , utfordre meg selv også være et godt forbilde for mange.  Er noe som er viktig.  Vi som jobber i gründer livet vi gir oss ikke.  Vi e seige, vi har mer tolmodige også ser vi løsninger der mange ser begrensinger.

Ofte så kan mange oppfatte at jeg aldri har fri , å det er i grunn helt rett.  Jeg sier som sagt aldri nei til kunder.  En kan ikke stenge døra for bedriften som en ønsker å brygge opp mer.
Samtidig er det alltid vanskelig å forutse hvor mye en har å gjøre.  Derfor så dobbelt booker jeg meg ofte 😝

Bare det å se hva jeg har klart å fått til på under ett år er gøy.  Bare det å se min egen utvikling så håper jeg at ved min satsing kan inspirere deg til å gå uten for din egen konforsone . Veldig viktig at vi våger å bevege oss i miljøe eller gjøre noe som bidrar til å øke gleden ved å stå på.  Å ikke minst synes det en gjør e gøy 😍❤💃💃🌹🎶

Det å kjenne på kroppen at jeg lever, nesten som jeg i blandt har te posen i kjeften å blir tatt ømt bakfra ved kjøkkenbenken , som mulititasking….
Men singel tilværelsen må en bare leve i en fantasi verden 😝 også uniformen min burde også da ha vært  skjørt også dress jakke.  Mer stilrent.

Jeg har en annen look, litt urban, romantisk, frigjørende, å litt slitt T shorte å sterke armer… som lett kan løfte opp en mann i nød 😉

Det å ikke ta meg selv så høytidelig er også noe som er viktig for meg, er naturlig 😘

Skap deg en magisk dag 🎶😘🎉

0 kommentarer

Siste innlegg