Takknemlig !

Hei !

 

En nydelig dag , ser ut som sola er å tur å bryte seg fram varmen er stigende noe jeg kjenner på kommer til å bi en sann glede. Vi trenger variasjon i været for å opprettholde alt som det skal være , men enkelte ganger kan vi håpe at været holder seg litt lenger en kort stund , vi blir takknemlig for lite her Nord, fordi vi er ikke kravstore , selv om vårt ønske også er å oppnå en sommer som vi kan klare å huske fordi vi nøt den å sommeren endelig kom her nord.

 

I skrivende stund er jeg munters alene , det er så godt å kjenne på stilheten , eneste jeg hører i det fjerne er noen fugler som prater også noen naboer som jobber med forefallende jobb.   Det å kjenne på stilheten er godt , det gir meg en indre ro , enkelte ganger vil jeg nå ha mer av det , ikke være sammen med masse folk eller prate med gud å kvarmann , det er godt å stenge for alle . Å kun åpne for meg selv , å de jeg der og da vil ha rundt meg , vi behøver det å kan verne oss også fordi vi er mest for alle , har aldri fri . Jeg er en slik karakter jeg sier for det meste alltid ja , da folk spør meg om ting , det er vel å bra men det tar på da en føler seg tom etter at en har gitt, en ser alltid hva en får igjen av det en selv gir. Selv om summen av det vi gir det får vi igjen , så må vi heller ikke bare være for andre vi må alltid huske på oss selv , det er ikke feil å ta helt fri i fra noe .

Vi må heller ikke være tilgjengelig for alle,  liker det godt å få være i mitt eget å ladde opp søndag er i grunn en hviledag å betegne , men for meg å mange andre som har egen business , så er det noe som aldri heter helt fri, en evaluerer hele tiden ordner også fikser slik at alt skal være å stell. En må se på email , bestillinger , bookinger også se over alt er greit, heldigvis alt er bestilt av varer , bare å håpe at de er her snart.

Siste hund balsamen som jeg selger , den siste jeg hadde på lager den solgte jeg her om dagen , har heldigvis fått bestilt opp et nytt parti , kult å se hvordan den fungerer. Det å blande 3 til 4 ss i 1 liter vann , riste det godt, å smør dette på din kropp også  hunden den vasker du som normalt å påfører balsamen som du alltid har gjort, det som er denne balsamen har en stor effekt på insekter, mygg , lus også flott , dette er genialt å ha til hunden din for den er da beskyttet mot flott som er min største bekymring for dyra , jeg selv har som sagt testet den ut, mine sønner har også det. De så hvor godt effekt den hadde på udyr som vi kaller innsekter for , de liker ikke denne lukten også er det heller ikke skadelig for dyrene å ha det på se , å jeg merket godt at jeg hadde ingen insekter på meg da jeg hadde vært flink til å smøre balsam vannet over alt , så det er genialt .

 

 

Dagen i går fikk jeg å ungdommen heldigvis tid til å spise en bedre middag sammen , det er ikke selvskreven at det lenger går . Fordi de har sine aktiviteter også har jeg mine ,  så ble så glad for at vi fikk det til. Det betyr mye for meg at vi tar oss tid til hverandre , lytter også kan veksel litt ord , ungdommen er opptatt med sitt også er det slik deres verden mot min verden . Vi må bare godta at det er slik , heller finne dager der alt klaffer, da har jeg en slik stor glede for å tilberede middag til de, lagde and med stekte rotgrønnsaker , selleri, løk , gulrot også hvitløk .

Jeg var spent på om jeg denne gangen var heldig med å steke anden , de andre gangene så har jeg ikke vært like heldig , men det er jo også det en lærer av. Jeg stekte den helt i fra smøret i pannen hadde smeltet , da den ikke var helt temperert , fordi Anden er så tykk at skal den få bli stekt perfekt. Ved at jeg la anden på stekepannen før den hadde blitt helt varm , gjør noe med kjøttet, jeg hadde i tillegg marinert kjøttet med de krydder typer jeg liker, tok urter også en del hvitløk også olje. Det lå i marinaden en time . Før jeg startet å steke , da jeg hadde lagt alt på pannen så må en bare følge med . hadde platen på høy varme under prosessen å en ser at blodvannet siver ut , men en trykker på for å  kjenn om det er rett stekt , så jeg tok en sjanse å du den var helt perfekt. Anden skal ikke være godt stekt , da er den ikke etanens , fordi da får den en helt annen smak . Det å følge med hele tiden er mitt råd , en å skal si 10minutter eller så ,  det har ofte lett for å blir for mye stekt da.

 

 

 

Viktig at en gir seg selv en ny pust , en ny energi en rett balanse for å ha det godt med seg selv , jeg har alle dager tid på døgnet da jeg tøm meg for det jeg har i meg , vi må gjøre det for å klare å fungere vi kan ikke hele tiden gi gass eller bare lagre alt , vi må tøm informasjon også null stille oss. Hvordan en gjør det er ikke så viktig bare det er rett for deg , jeg er alltid helt alene for meg selv , har det stille rundt meg . Den energien en får etter på er magisk .

 

Fordi de tanker en hele tiden har i oss de forfølger oss , det er også det vi møter hele tiden , så stopp å tenk eller ha negative hensikter. Det er greit å bevisstgjøre at slik er det , det liker jeg ikke også bli ferdig med det.

” Det vi hele tiden fokuserer på , det tiltrekker vi oss derfor må en få det ut av vårt sinn . Fordi det vi tenker det er også det vi får til oss mer av.”

 

 

Det å ha så mange planer så mange mål , så har jeg ofte noen ganger en følelse i meg selv kommer jeg til å lykkes ? med mine planer ? Kommer jeg til å få til å skrive boken ferdig ?  Er heldigvis godt på vei . Det er sykt mange spørsmål som hele tiden svirrer rundt meg. Vi kan noen ganger føle på det at enkelte har det for lettvint i livet sitt , får penger for lett sitte hjemme å ha det litt for godt, også må jeg hele tiden strebe for min lønn . Det kan føles der og da dårlig at enkelte har det så lett for å få alt gratis , men ved at jeg selv fokuserer på dit jeg vil så kommer det jeg også vil ha mer av, derfor så må jeg også stenge av for den trafikken som jeg ikke har råd til , som Grunder så sier det seg selv at jeg har ikke det hele tiden flust med alt, derfor så må jeg også stenge av for det jeg må spare mer inn på . En kan heller ikke være med på alt, det er mange som har spurt meg hvor skal du på feire henne i år ?  Da jeg sier nei i år skal jeg være hjemme ,  så får jeg til svar du må jo på ferie så klart , kjenn at son liker jeg ikke å bli tilsnakket , jeg vet så hjertens godt hva som er best for meg , så vet du det for deg selv .

Andre er så snar å konkludere med hva de vet er best , men en selv kjenner seg selv også vet en også sine egne planer , det er det jo ikke alle som vet om oss. Vi sier jo ikke alt selvsagt mye holder vi alle for oss selv , fordi vi vil ikke at alle skal vite vårt innerste som vi har i oss om det er et savn eller om det er bekymringer

 

Livet mitt ble ikke helt som alle de jeg kjenner fikk sin barndom , jeg hadde besøk av en flott venninne av meg der vi reflektere litt rundt hvordan alt har vært.

Du ser en fasade også tror du at alle har det fint på bakgrunn av hvordan du ser det, eller du viker unna fordi du ikke vil være med de som ikke er populær.

Jeg levde i to verden , det som for mange ikke er en barndom men et sant helvete , det å for første gang prate om det som vi begge hadde opplevd , at fattigdom har gjort at penger var ikke noe som hele tiden var en selvfølge gjør så avgjort mye med oss i dag, det vi manglet som barn det er det vi også gir våre barn i dag. Det å åpne et kjøleskap for meg i barndommen som var helt tomt , å ikke noe å lage mat av var noe som i perioder var et stort problem , mamma løste dette med at vi dro ofte å besøk til andre, for at jeg skulle få mat. Hun hadde ikke god økonomi så hun tenkte sa avgjort på meg , men det å se hva andre hadde husker jeg var trist å sårt. Så klart gjør dette noe med oss som har vokst opp under slike forhold, jeg ser verdien på en annen måte en de som aldri har opplevd dette. Så heldigvis så hadde jeg å mamma en veldig fin dialog , ellers så hadde det ikke gått bra, hun viste meg all den kjærligheta en mor skal vise sitt barn , men det å få lære at alt er ingen selvfølge livet er ikke bare lett vi må kjempe for det vi har så får også livet vårt en ny visjon.

 

 

 

 

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg