Modnes under en prosess !

Hei !

 

En nydelig morgen å våkne opp til , i dag er det sommer å en kan nyte kaffen på altan deilig følelse at endelig fikk vi her Nord det varmt også godt.

 

Da er juni allerede passert , må vis min takknemlighet med alt jeg presterte i Juni, jeg gjorde det mye bedre i Gruben massasje med at jeg har tilført mer produkter i tillegg til behandling, en må også ha flere ben å stå på , det at jeg selger alt nå ut i fra Gruben Massasje er så greit , en har det på en plass. Bare det å nå bedre ut til nye kunder som kommer , som også vil teste ut produkter så er dette gøy å jobbe med.

Det å reflektere over alt en har stått på å alt en har klart å gjort så er en meget stolt , det å motta en kunde i går kveld var for meg bare hyggelig , å stas enda en helt ny kunde som fant veien til Gruben Massasje , det å nå ut til så mange som jeg har klart å gjort til nå er for meg veldig hyggelig , nærmere sagt takknemlig må si det . Juni ble en måned som jeg har lært masse ikke bare om meg selv men om andre også. Det å være i en utviklings periode så lærer vi hele tiden step for step , derfor er det godt å lære under utvikling .

 

Vi lærer mye av å se på andre hvordan de ofte lever sitt liv , ikke alltid vi lever i vår tro men ikke alltid vi ser det før vi nesten kan si det er for sent .

 

 

Det er ikke annet å si at det er så avgjort godt  vite at en betyr noe for noen , ikke alle men noen er også godt nok for meg trenger ingen bekreftelse på hele verden , men noen få stykker er nok før at jeg har det godt.

Vi må heller vær trygge i oss selv å våre egen vurderinger som er viktig for vårt fokus på framover .

 

Det å ha fått startet på en ny mnd så tar jeg med alt som en lærte i Juni , fordi det er viktig å fokusere på det som gikk bra , å bygge videre på det , juni kom med mye gode mål også opplevelser som en jobber videre med i denne mnd.

 

Bare det at noen jeg ikke kjenner kom med gode råd til meg i Gruben Massasje som jeg skal ta med meg videre , i min jobb som jeg kan utvikle meg ved å samtidig tilføre meg enda mer trafikk i forhold til kunder , det å få gode råd i fra venner som vil deg godt , som også hele tiden bekker deg opp å stiler deg spørsmål hvordan det går , det er også de som oppriktig bryr seg om deg , det er også de en skal ta med seg videre ikke de som aldri bryr seg, kun da de selv har et mål i sikte som de skal få gjennomført så da det er ferdig så er det bare å si bay bay .

 

 .

 

Yes endelig fikk jeg startet opp å begynne å ren skrive det jeg har fått skrevet for hånd da jeg har vært på nattskift så startet jeg helt opp på nytt å begynne å bygge opp boken min opp på nytt, det å prate med de som kan dette , har en annen erfaring en jeg så ser jeg at det også har betydd mye for meg , å utvikle meg i den takt at jeg modnes.

Bare det at jeg blogger så mye , jeg skriver hele tiden så bidrar også dette til at jeg er mer en skribent å en formidler som må ut med det budskapet som jeg har i meg.

Det å modnes under en prosess som jeg har vært i nå en god stund beviser at vi alle kan klare det vi har satt for oss ,  bare vi ønsker vårt mål sterkt nok så vinner vi over oss selv og andre bare vi har det rette fokuset.

Det å se fingrene bare gå av seg selv på tastaturet er så deilig, det å få forfatter stuen også ferdig denne sommeren kommer også til å bli en sann glede.

Da en skal skrive så må en ha ro rundt seg , en kan ikke fokusere om en har mye støy rundt seg , en må hele tiden rett å slett tilføre det som skal til for at vi er motivert til å gønne på , for å utvikle oss til dit vi også ønsker å være.

 

Nå er det kaffe ute i sola , tenk sommer i Rana nå deilig , ønsker deg en nydelig dag kos deg hvor en du måtte være.

 

Tusen takk for at du leser bloggen min , takknemlig .

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

0 kommentarer

Siste innlegg