Yes Kraft Konferansen love , leverte som bare det !

Hei !

 

Du snakker om dagen den har levert så til de grader, for et show det var å være på Kraft konferansen , det anbefales absolutt alle å ta veien hit,  fordi det er godt å få faglig påfyll i form av å høre det vi i grunn vet , at vi bør gå i oss selv å utvikle oss, våge mer også være oss selv.

 

Også det å få mer informasjon i ulike ting som vi ikke alltid tenker på , bare teknologien bare den har vi helleringen stor kunnskap om , hvor mye den har etablert seg i de siste 100 år , den har økt hurtigere  

 

Det å lytte til andre som har gått  veien , før en selv tok steget å høre deres historie om det verste som kan skje i deres bedrift , å hør hva de mener en skal gjøre for å lykkes, så er det også sant at hvis vi bare lager hinder i oss selv , ved å si vi skal prøve.

 

Gøy å høre ene foreleseren bli presentert med han har ikke prestert noe , han har ikke gjort noe som helt bra , som vi kan bemerke i from av å skrive bok eller bygge bedrift , eneste han er seg selv .

Han leverte så til de grader , hele salen lo også leverte han så bra at alle kjente seg igjen i det han formidlet , vi har alle vært der at vi snakker ned oss selv , vi tror ikke vi er bra nok også ved at vi fortsetter å gjøre det, så blir vi heller ikke noe bedre vi blir også det vi tenker på.

 

Etter en slik konferanse i dag så kjenner jeg meg dypt engasjert til å fortsette min jobb med å utvikle meg i Gruben Massasje , jeg har en vei å gå men veien jeg er på er rett vei , så jeg ser så langt så kjører jeg rett kurs i forhold til å opprettholde god kommunikasjon mellom meg å kunden , å en  må yte den rette servicen også gi det lille ekstra slik at kunden husker at jeg så kunden sitt behov .

 

Det å være sin egen herre bygge opp det en trur på ved å gå ut av sin egen konforsone er noe vi alle bør gjøre mer en bare en gang i løpet av livet vårt. Det er så godt for oss selv at vi lever , å utvikler oss i rett takt , slik at vi er i rett balanse.

Det å være på slike konferanser så åpner vi oss mer opp , viser hva andre lykkes med også vinner vi alltid mer å være mer åpen for nye muligheter en å bare sitte der å ikke gjør noe.

Jeg har en så god energi etter at jeg kom hjem , hadde 2 kunder rett etter kvarandre begge hadde en times behandling , det er trenging for meg . En har forventing til nye kunder , å kunden har også en forventning til meg. Det å ha opparbeidet seg et godt rykte er viktig i min sektor , pga det at jeg må bygge opp tilliten for at jeg gjør jobben min mer en bra. Målet mitt for kunden er at vi får løst problemet til det bedre, jeg ser nå at jeg er mye flinkere til å kartlegge jobben min bedre en i starten , men det er utvikling å bli flinkere i faget sitt.

Det å være ærlig på det en ikke klarer å få gjort på en behandling, er mye bedre en å påstå at alt er ok. Vi vinner tillit ved å være ærlig også kundene kommer også igjen da en forklarer hvorfor en gjorde det slik og lignende.

Ser nå at jeg har tilegnet meg så mye mer kompetanse også lærdom siden oppstart , en merker fort om en kunde må ha flere behandlinger også om de bør vente en uke eller 2 før en booker ny tid. Det er godt å se den utviklingen jeg selv har hatt til meg selv , på denne reisen .

 

Det som er gøy da en er på slike konferanser er at en blander seg med andre , dessverre er alt for mange klikk mennesker , de prater ikke med andre en de som de jobber med alltid. Merkelig greier at de ikke klarer å bevege blikket litt rundt , fordi slike konferanser er også ment for å gå ut av din egen konfortsone også bli mer trygg å deg selv, pluss at en kan knytte litt  bånd mellom oss som liker slike møter , også kan en løfte andre opp.

 

Det er ikke alltid lett å bryte inn i samtalen til andre da jeg kom alene på denne konferansen , men herregud tror nok jeg hadde det bedre en mange andre, fordi jeg er kun meg selv.

Deilig å være det å ikke bry seg om andre i dette forumet en at en lytter også tilegner seg  mer kunnskap også har det gøy.

 

 

Det å se hva andre har prestert så ser jeg også at jeg selv har det potensialet som skal til ,  for å lykkes må en må tro på vår drøm også prate fint om det vi vil lykkes med. Dette er det i alt vi vil levere , om det er i andre jobber så må vi være mottakelig for å gjøre en god jobb også må trivselen være i bunn.

 

Det å tenke stort i det vi vil foreta oss så er det mer viktig en at en tenker lite, derfor er det rette fokuset på vårt mål viktig at vi retter oss inn mot det som også fungerer å viser til resultater.

Ved å si at vi skal være best i det vi gjør så skaper vi også en forventning til våre kunder, men vi ønsker å opprettholde en god standard derfor må vi også stå for det vi sier.

Ord må bli til handling , vi serverer et smil å velkommen til kunden da vi møter på kunden om det er første gang eller om kunde har være her før , så må vi ikke forandre adferd , fordi vi er blitt så trygg å kunden , vi må levere like bra som alltid .

Jeg synes det er så godt å høre at ikke bare jeg kan føle at ting går litt trått , men det er en balanse mellom alt, vi må hele tiden opprettholde vårt engasjement , ved at vi er i balanse . Vi må balansere oss med ulike oppgaver , ikke bare gjøre det tradisjonelle gå litt utenfor konfortsonen ,  så er det en ny verden så åpner seg opp for oss.

Mange stresser seg syke , de frykter masse , den indre uroen som igjen resulterer i muskel spenninger som igjen resulterer i , hodepine , migrene også andre plager som kommer ved at vi blokkerer oss.

Disse menneskene er det jeg får som kunder, de stresser mye i løpet av uken ,  da de booker tid til meg skulle de gjerne hatt gjort dette for ukes vis siden , men mange tenker det går over, jeg bare må slappe av så blir det bedre. 

Det å ikke puste riktig er også noe som blokkerer i oss , vi bare kaver etter pusten , en ser det at dette gjør ikke godt , for den som sliter. Da er min jobb å formidle til kunden at pust rolig ut , å slapp av, det mønstret vi har tilegnet oss så har vi vært vandt til å gjøre alt som gjør at vi blir dårlig. Derfor er  min jobb å løse dette problemet, en ser også at mange kunder får ikke til å slappe av, dette er en kunst.

 

Derfor så blir også denne jobben mer interessant , fordi ingen dager er like , å en får hele tiden variasjon ved at en hele tiden må tenke nytt. 

 

Disse ordene må du omprogrammere i ditt tankefelt, jeg skal prøve å gjøre det . Det er akkurat det samme som du sier til hjernen din det er ikke nøye om du ikke får det til .

Det blir som han siste som holde foredraget på konferansen , en han kjenner sa til han , Jeg prøvde å ringe deg i går . Åh sier han hva feilet siden du ikke ringte ? Klarte du ikke å få alle numrene på telefon eller var det jeg som ikke tok telefon ?

Ved å  si jeg prøvde er akkurat det samme som å si jeg gidder ikke til hjernen din , du formidler et språk som forteller omverden at det er ikke nøye om jeg gjør det eller det.

Da jeg hører med kunder som sier de ønsker å få en katalog , da de sier jeg skal prøve å se i den , alltid må jeg le fordi jeg vet at de ikke blir å se i den. Det er akkurat det samme som jeg gidder ikke.

Ønsker en å lykkes så sett av tid til det å si jeg skal i stede for jeg skal prøve .

Motivasjon våres den blir også i det miljøet vi selv ønsker å være i ,  vi kan være vår verste fiende selv , ved at vi prater oss ned. Derfor så hele tiden fokuser på hvordan er vi i vår Sinds stemning fordi vi lever best da vi har det godt med oss .

Ikke alle dager er like , som grunder så er ikke alle dagene mine like derfor er det så godt å se hvordan de andre som tross alt har gjort dette før meg , også vokst seg store . De har vist meg at jeg klarer det bare ved å tenke stort , å ha en god porsjon tro på at en kommer til å lykkes. Med de drømmer å ambisjoner som jeg har i meg. Det jeg ikke må gjøre er å hindre veien for meg selv , ved å stagnere en må åpne opp for å våge mer å en pose med galskap .

 

Jeg er så overlykkelig over at jeg har fått gjort så mye på bokprosjektet mitt, jeg ser en ny vei der at jeg kommer til å få til å bygge den bedre opp en først da jeg startet , vi må hele tiden feile for å lykkes . En kan føle at en bruker mye tid på en ting, men en må fordele seg , jeg teller ikke timer hvor mye jeg jobber i mitt eget , tror nok jeg hadde fått sjokk om jeg hadde gjort det , fordi jeg har all jobben selv i Gruben Massasje , så det blir noen timer som går med til alt , fordi alt skal være i orden .

Det skal være gøy med det vi gjør å bare det å ha fått over 100 sider nedskrevet å bokprosjektet så er jeg kommet veldig mye lengre en jeg hadde trodd , pga at alt var låst fast ved at jeg hadde skrive sperre også kjent at kroppen var sliten .

 

Vi må alltid lytte til kroppen vår fordi kjører vi for lang så kan vi kjenn at kroppen blir lett tung også energi løs , dette betyr at vi må ladde opp batteriene å ta det med ro. Vi trenger det er så opplagt nødvending for oss alle .

 

Tusen takk for at du leser bloggen min , takknemlig .

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg