Yes på G , ASSA love ❤

Hei 😘

Dagen er blitt til kveld, helt sykt at dagen gikk så fort .

Må si en får gjort masse bare en bestemmer seg for å få ting unnagjort. 

Godt å være effektiv, å produktiv .

Det å ha mange baller i lufta betyr også at dagen å uka går sykt fort . Hadde ikke forutsett at dagen skulle gi meg så mye overaskelser.  Bare positivt assa. 

Overaskelser er alltid gøy , så heldig meg så blir det masse forandring framover . Bare å være takknemlig.  Regnet kom , wooow, jeg måtte se etter det . Da jeg sto ute på trappa, hmmm lenge siden siste vi hadde regn.  Må bare håpe at det regner nå mange dager . Så er snøen borte å vi kan starte opp med nye prosjekter.

En sitter ikke på lat siden, når en har stort Hus.  Må gjøre mye for å ha alt på G! Blir kanon når en får satt ting i sving om litt .

Det å få den gode male energien tilbake er vidunderlig. Det å hatt den borte lenge , så kjenner jeg adrenalinkick nå at det å få ting mer ferdig kommer til å bli kanon bra.

Fikk roser i fra en nydelig venninne, ⚘❤ alltid hyggelig å få roser , det betyr masse det ❤

Godt å få tid til å bytte litt ord mellom salgene.  Vi har det så travelt ofte , men vet du? Jeg har bestemt meg for å gjøre kun det jeg brenner for, ikke noe annet . Det å ha god tid til gode venner betyr mye . Selv om en klarer seg godt alene.  Så er det så godt å prate med andre.

Det å være så heldig å få kunder på døra , er også prima, en trenger å løfte blikket å se noe annet en kun det som er mitt hoved fokus.

Jeg gleder meg på framdrift i hus prosjektet , enten så skjer det ingen ting.  Eller så skjer det alt . Så i år kommer jeg til å bruke mye tid på booke folk til ulike oppdrag . Har heldigvis fått booket noen til å fikse noe på huset. 

Sønn min også noen kompiser av han er geni når det gjelder å snekker.  Så de fikser alt . Kjekt å ha handy mann, i huset 👌

Jeg runder av med å vær takknemlig for alt jeg opplever.  Deilig å kjenn på gleden som er i meg, en så flott følelse. Håper også at du har det bra 😘

Tusen takk for at nettopp du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg