Du er modigre enn du vet , sterkere enn du tror og klokere enn du forstår !

Hei !

 

Det å kjenne på den gode motivasjonen som ligger i meg , en lørdags kveld er helt surrealistisk . Hadde noen sagt til meg for noen år siden at du Elin – Weronika en lørdags kveld skal sitte ene å alene å nyte ensomheten på en god måte. Fordi jeg kjeder meg ikke , savner ingen men rett å slett hygger meg. Alene er veldig behagelig følelse.

Bare det å kjenne denne livs gleden som er stigene er en seier, en når nye høyder på alle nivåer , så viser det seg også at jeg er mer avslappet en jeg var for mange mnd siden , det å klare å glede seg selv om en ikke vet hva neste uke bringer.

Opplever at mange jeg kjenner er redd det å ikke vite hvor mye penger de tjener en mnd. Det å ikke vite er en ukjent også en skjult frykt som mange ikke viser. Pga fasade som vi alle skal ofte kamuflere for omverdenen hvordan vi objektivt  har det.

 

Ofte kan fine gjenstander være en flykt i fra det ekte det som ofte betyr aller mest. Selv om jeg selv er glad i å fornye meg er det ikke fordi jeg skal framstå som et bedre menneske en deg, det er objektivt det jeg mener her å nå.

 

 

 

Det å kjenne på kroppen at den verker etter ny epoke , ny flyt også kjenne at denne tiden som en er i kommer til å bringe så mye glede som en ikke hadde forutsett hadde det ikke vært fordi en klarte å slappe av , gi alt den tid som det behøver for å modnes.

Før var det ofte slik at jeg hastet av sted over alt, nå har jeg mer ro , gleder meg også mer på det jeg opplever . Fordi jeg også tar meg mer tid til å nyte alle øyeblikk som jeg opplever. Det å vie tiden min på andre mennesker , er også veldig behagelig  . Godt å kan slå av en hyggelig prat med noen slektninger av meg. Det å få le også ha det gøy  er så avgjørende for at vi alle har det godt , vi slapper mer av om vi tillater også le oftere , gjør et forsøk til å smile hjemme når du er glad. Helt alene da er det ekte.

 

 

Ofte så snakker vi oss selv ned , også spør vi andre om hva de synes om det vi ønsker å foreta oss. I stede for å sette oss ned også reflekter hva vil vi ? Hva er vi god på ? Hva kan vi osv….

Det som den største feilen er da vi rådfører oss med andre at vi ofte spør de som alltid er mest kritisk til at som er nytt. Ikke det at en bør være kritisk. Det er bare det , skal en utvikle seg eller starte opp med noe så må en våge å ta aceton i livet sitt, vi er nødt til å gjøre en del feil grep før vi også er på vinner laget.

Du vet de som har trenet mange år , et ski ess eller annen sports gren , de har også feilet før de tok gullet . Det samme er det også for oss alle sammen , selv om noen av oss er født som den beste selgeren , den beste ski esset , de som har det rette holdningen til det de gjør er på rett plass.

Jeg har i sykt mange år hatt veldig lyst til å kunne kjøre billøp , acr banen på heia er en bane som hadde vært kanon å kunne fått kjørt billøp i år. Målet mitt er å kunne få det til i løpet av dette året , eller til neste år. Det å gjøre det en digger også liker så betyr det også enormt masse for oss.

Det kicet når du har høy hastighet på bilen , hører motoren avgir sykt mye lyd det er ikke noe som er mer deilig en det.  Har sett for meg en  eventuelt en  Ford Mustang . Som jeg hadde kunnet kjøre med på ACR den opplevelsen også kjenn på den energien den opplevelsen er bare magisk.

 

 

Det å kunne hatt en bil som hadde de råeste hestekreftene som du bare kjente dro deg framover hurtigere enn du får lov til ellers , åh før en glede det skal bli. Denne drømmen er det både jeg å mine barn har til felles, vi har sett på ulike utvalg av biler, så yes det blir spennende å se om det blir dette året eller om det blir til neste år. Det som er sykt viktig at en har masse drømmer. Aldri gi slipp på det du drømmer om, det blir virkelighet da det skal .

Har vi ingen drømmer som vi må jobbe for å oppnå , hva er grunnen til å jobbe da ? Vi jobber i hovedsak for å ha mat og hus og hjem , altså det viktigste de primære behovene som skal være dekket.

Det som er viktig er også å dekke de behovene som får oss til å prestere mer , det som får gassen opp i deg også at du finner din drivkraft som henter deg opp i 6 giret.

Mål er viktig , ha drømmer er viktig , leve et godt å et harmonisk liv er vel så viktig som å ha dyre vaner. De betyr så enormt lite om helsen ikke er tilstede i livet vårt.

 

 

 

Det å ha mål også drømmer som inkluderer mine barn er noe som jeg synes er gøy, selv om jeg har startet opp en egen bedrift , så vet jeg hva som bor i meg . Jeg er en jævel til å jobbe , setter meg noen mål så når jeg de om jeg vil det. Det å ha fått bevist i fjor at jeg klarte hele året å ha et høyt tempo, det å jobbe 40 / 60 timers uke hele året , pluss med alt jeg holder på med i mitt eget viser at det jeg vil det får jeg også til.

Det å kan press deg litt er også bare bra, fordi vi trenger å pushe oss selv mer enn vi tror,  vi er snar med å si at ja nå er det greit , jeg har nå i disse dagene ikke gitt meg selv om jeg hadde solgt ut mye av det jeg hadde på lager så spør jeg flere andre pga jeg kan ikke gi opp , målet er å få bygget opp kunde kretsen mer.

 

 

Det å følge sin egen vei , betyr ikke at en ikke har følelser , det betyr bare at vi ønsker  oppnå det vi selv har truen på. Det å jobbe i det tradisjonelle er noe jeg kjenner på er snart historie for min del, jeg gløder bare ved tanken på å utvikle meg mer .

 

Hadde vært kult å kunnet nyte slike dager, lengter masse etter varme dager som betyr mer for oss en vi tror, bare følg med da været blir varmere. Det gjør mye med sinnet til folk . Vi blir mye mer gladere , selv om det høres teit ut så er det sant.

 

Tusen takk for at du leser bloggen min.

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg