Trenger ekstra påfyll !

Hei !

 

Deilig dag i dag , masse sol som gir meg masse energi wooow , trenger ekstra påfyll .

Det å starte uken med en helligdag  på kalenderen , bidrar også til at uka kommer til å  gå syt fort, også er små ungene til sin far bare jeg å eldste sønn som er hjemme , heldigvis så jeg ikke er helt alene i mørke .

Kom nettopp hjem i fra et nattskift, må jobbe litt ekstra på si , føler at jeg må gjør det siden jeg er enda fersk å trenger å h nok inntekter. Det er jo slik for oss alle , det er ikke lett å få kabalen alltid til å gå opp. Det å jobbe målrettet å stå på er i alle fall noe jeg har lært av både  mamma og pappa, så det er det svært få som kan slå meg. Heldigvis at jeg har godt opparbeidet det genet.

 

Jeg kjenner på meg at jeg skal ikke frykte , jeg skal kun glede meg på framover, fordi jeg kommer til å ta ting til nye høyder. Det som er at jeg har ikke forstått hvor heldig jeg er som klarer å stå i litt tøff tider med strak rygg. Det å ikke vite framover er også godt, dagene å ukene blir aldri de samme. Det jeg lærer nå å framover er å ha mer tålmodighet, jeg må sette meg ned for å videre utvikle meg mer , slik at jeg har mer å tilby kunden. Det å ha formet meg i takt med behovet kundene har hatt , har også gitt meg den kompetansen som har både styrket meg også gitt meg mer erfaring som også kundene nå i dag kommer til å sette mer pris på . Jeg har en større trygghet i meg ved at jeg har stått i dette nå en stund , har tilegnet meg mer erfaring også har jeg sett hva jeg har klart å hjulpet andre i den siste tiden .

 

 

Ofte kan vi feil tolk  mennesker ,som vi forhånds dømmer pga at vi ser kun ut i fra deres kropps språk , jeg har sluttet å gjøre det . Før så var det alltid slik jeg konkluderte med om jeg syntes de menneskene var trivelig eller ei. var kun på hvordan jeg hadde oppfattet de. Det er ikke alltid det er slik, derfor så ta deg heller bedre tid , til å bli kjent eller forhøre deg med andre hvordan en som du kjenner har opplevd den personen sin du liker godt. Ofte må vi bruke mer tid for å komme nærmere inn på et menneske , det er liksom ikke gjort på 1, 2 og 3 så har vi kjemi.

 

Noen ganger må vi jobbe for å lykkes med en god kjemi det kommer også på tillit også at vi blir trygge på kvarende. Det som betyr aller mest er at vi viser respekt også tålmodighet. Jeg var ikke tålmodig på noen  måte før jeg var lett antennelig . De som kjenner meg siden den tiden også nå sier at det er to personer , de kjenner meg ikke igjen pga av at jeg har klart å beherske en av mine svakheter å temme mitt sinne. Det er behagelig å mestre noe som i grunn er negativt, som igjen resulterer i bare positivt. Vi har alle mennesker svakheter og sterke sider ved oss som forbinder oss med tøffe personer også kan forbinde oss som noen tøffelhelter, du vet den indre stemmen i deg som alltid sier at du ikke duger ? du vet når du selv vet du kan også kommer noen andre å tråkker på deg ? med ord som ikke alltid er like gøy. Hvordan skal vi takle det uten at vi blir sinte å fornærmet å ikke klare å stå i det ?

Det handler om å kan beherske seg , en kan ikke skrive alt , eller si alt, en må tenke før en handler. Derfor så må enkelte ord som ikke faller seg korrekt å ha på trykk passere, en må svelge mange kameler fordi en kan ikke havne i klammeri med noen om en ønsker å nå lenger en normalt , satser en å kan lykkes med de  oppgaver som en har satt seg så må en også jobbe målrettet og samtidig korrekt.

 

Min bestemor lærte meg et triks , selv om jeg var aller så sinte på mennesker rundt meg . Så måtte jeg beherske meg, en skulle ikke tale stygt om noen , selv om en følte det var korrekt. En seier for en selv når en hadde vært i ubehagelige situasjoner var at en smilte også ar som om at ingen ting hadde skjedd.

Derfor så råder jeg alltid alle til å aldri svare på meldinger i fra folk når de er sinte, jeg svarer aldri sleipe meldinger, jeg har sluttet med det etter råd i fra min bestemor. Klok som jeg var har jeg også tatt veldig god lærdom av at det er mer en klokt.

Det som er det koster ofte mer å holde en krangel eller en negativ situasjon gående enn om en legger den død. Ofte så er det bedre at en erklærer de død , også finnes de ikke mer. Altså du bruker null energi på de, også har du mer positiv energi for å lykkes med det du selv ønsker.

Jeg ser heller for meg at de ikke eksisterer om de har vært for nære meg, altså kappet av meg armene også mer. Slik definerer jeg det da mennesker kommer meg litt mer en for nært , så er det omprogrammert som at de ikke finnes. Enkelt også så befriende , før brukte  jeg masse tid på å spekulere hva de tenkte også videre. Nå er det ikke lengre et tema for meg.

 

 

Ofte kan ting føles at det står helt i ro , at ingen ting går slik vi vil. Jeg har merket det godt etter oppstarten i Gruben Massasje at ting går ikke alltid som en selv ønsker. Så er en alene mamma med ungene selv om de er blitt store , så trenger de mammaen sin på mang måter. Det er da en må ha is i magen , kjenne på friheten også være litt gal også ikke verre redd. Se for deg at dette kommer du til å klare, så det går garantert bra. Det å må motivere seg selv ofte er viktig , et rett fokus også en rett innstilling. Vet at mange ikke hadde turt det jeg gjør nå , satse fult på min egen bedrift, vet også at mange hadde ikke turt når de har hus å betalte på , alene også videre. En kan aldri vente på det rette øyeblikket , fordi da hadde du aldri gjort det uansett om du hadde hatt sjansen , fordi du finner alltid en unnskyldning for å ikke gjøre om dine drømmer om til gleder i ditt liv.

 

Tusen takk for at du leser bloggen min <3 <3 <3

 

mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

 

0 kommentarer

Siste innlegg