Wooow love ❤

Hei 😗

Godt å bare late seg litt i helga, gjør akkurat det som passer meg å mine aller best.

Synes helga går alt for fort, men er slik dagene ofte er. Synes jeg oppriktig har fått utnyttet helga veldig godt.  Det å ta en café tur er også noe som alltid er hyggelig.

Bare det å bruke tiden hjemme sammen med ungdommen.  Betyr enormt mye for meg, en merker at det er ikke så alt for lenge til at de ikke har lenger tid eller ork . Til å være hjemme sammen med mor selv.

Det å ikke planlegge så alt for mye er godt.  Jeg kjenner så godt at det å ha denne friheten i karrieren å livet er så behagelig.

Det å ha det rette fokuset som skal til for å ha vekst.  Er også et viktig fokus .

Hvordan vi også er i møte med andre mennesker er også noe vi må reflektere over.  Vi får det vi gir andre .

Hadde et hyggelig øyeblikk i går, vet at ikke alle hadde syntes det hadde vært kult å bare slappe av å være seg selv . Vi må bare distanser oss mot andre . Det å sende ut dårlige signaler er bare unødvendig.  Derfor fokuser på det vi ønsker mere av, Glade mennesker , flotte folk, nok jobb også ha det gøy med dit vi også ønsker å være . God helse å mange gode relasjoner mellom nye mennesker og gammel venner.

Det å være seg selv er så godt , i går hadde jeg kledd meg litt rockete opp . Kun i sort å tett sittende bokse som viste mine former.  Vi må våge å være oss selv.  Ta litt plass også vise oss mer frem .

Det å pynt oss opp en hent vanlig lørdag er så kult 😙😗

Det å ikke bry seg om hva andre mener om meg, er så godt.  En frihets følese.  Prøv det selv du kommer til å merke en større forskjell.

Det å planlegge neste uke er perfekt å få jobbet litt med også.  Det å frykte er vår største fiende.  Derfor frykter jeg aldri, jeg gleder meg alltid på nye prosjekter.  Bare det å finne glede med å jobb slik jeg også gjør er betryggende.

Tusen hjertelig takk for du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin – Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg