Yes Fredda ❤

Hei 😘

En flott morgen å våkne opp til.  Det å se at dagene de går unna er greit. 

Godt å jobb variert .  Må si at i dag fikk jeg jobbet i ulike roller i dag .  Først i Gruben Massasje, også salgs jobbene mine.  Også rett i kommunen å ta et skift. Godt å fylle dagene med mye bra . Det å også få tid til å besøke famile.  Var veldig hyggelig ❤

Helga står for tur , vært er magisk, flere Ranværinger er på reise fot for å være med på birken.  Jeg skal holde fortet mitt her hjemme.  Denne helga kommer også til å gå fort . Siden denne helgen er velfylt med ulike arbeids oppgaver .

Det å kjenn på gleden at jeg ga meg selv den slakken jeg trengte i februar . Merker jeg så til de grader nå .  Du må alltid lytte til kroppens signaler.

Bare det å glede seg til å jobbe masse er noe som ikke hadde vært aktuelt om jeg ikke hadde lyttet til kroppens signaler.  Det å ta det helt med ro ene dagen Også ha full gass neste dag er godt . En får kjenn at en lever helt klart.

Det å få tid til alt vi ønsker å gjøre er godt, hente ungene på skolen også 😘 mellomste snusk skal til havgapet å få frisk luft . Må si som min farmor brukte å si om vi var skjelden der ute , tåler dere ikke klimaet her ute ❤

Det å våge å gå for ulike drømmer, være i ulike roller bidrar til at vi vokser å samtidig så lykkes vi med det vi tror på .

Ønsker deg en riktig nydelig fredag uansett hva du sysler med.

Takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin – Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg