Lille meg ❤

Hei 😘

Deilig morgen å våkne opp til, være for ungdommen er så godt . Det er ikke lenge til de ikke vil ha oss foreldre nær. Så en må bare nyte så lenge de synes det er topp å drasse med den unge mora ❤

Været er magisk masse Sol her hjemme, det gjør mye med oss mennesker at Sola er på topp .Jeg får en sykt god energi ved å se sola. En blir med en gang i bedre humør , å ser lett på livet. 

Når en ser på det å ha rett fokus , så åpner vi også opp før å lykkes mer med våre drømmer . Ser bare at det å fokuser på å lykkes, dette klarer jeg så åpner en også mer opp til å være mer avslappet.  En ser at det jeg fokuserer på det kommer også mer til meg.

En har fokus på å tiltrekke seg mer kunder, i natt når jeg tok kveld.  Så fikk jeg en forespørsel fra en kunde , som ønsket tid .  Når jeg kom hjem ifra å kjørt ungene på skolen i morrest fikk jeg en ny forespørsel fra en kunde 👌

Det du fokuser på jaa hva det enn måtte være , det får du mere av. Jeg har også åpnet mer opp til å få skrive på bokprosjektet mitt.  Gledes til å få gjort mere av det også . Det å bestemme seg for å gjøre det er så godt.

Har nå over lengre tid kun konsentrert meg om Gruben Massasje også de andre slags jobbene mine.  Det å eie min egen tid har kommet så tydelig fram . Jeg må bestemme over mitt eget liv .  Bare det å kan bestemme hvor mye jeg ønsker å jobbe er også veldig godt.

Ved å stole på at vi klarer å samtidig prestere.  Så blir vi også mer trygg på oss selv .  Jeg gleder meg så har meldt meg opp denne uka på noe som kan hjelpe meg i forhold til bokprosjektet mitt . Så må ha alt jeg tenker å ha med i prosjektet.  Så jeg er forberdet.  Det å bruke tiden rett . Også ta seg tid til å lytte mer til andre som tross alt kan alt med bokprosjektet mye bedre enn meg .  Så er det oppriktig verd å lytte til velmente råd.

Gleder meg veldig til å ta action å få ferdig bokprosjektet mitt.  La dette sett meg mere på kartet. Også bidra til at flere våger å gå for drømmen sin. Da de ser at lille meg får til å gjør det jeg har satt til verks.

Jeg er kjent for å aldri gi meg da jeg tror på det jeg starter opp med.  Det som er, jeg er heller ikke redd for å bryte om det ikke ble som jeg hadde forventet. Hadde jeg ikke tatt meg tid til å forsøke så hadde en ikke tilegnet seg den erfaringen som jeg har .

Det å vente på en ny kunde er så gøy , gledelig m jeg har ikke ord . Det er så godt å vite at nye å gamle kunder kommer igjen 😘

Ønsker deg en riktig magisk dag ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg