Kunden i fokus skal en lykkes ❤

Hei 😘

God morgen dere 😘

Jeg har vært nattsøster i kveld, det å være på jobb mens andre mennesker sover å være for pasienter som trenger oss.  Er godt å kan være til hjelp, en får liksom et helt annet syn på hva som betyr mye for oss. Enkelte ting blir ikke viktig, eneste fokuset som betyr noe mer for meg 《 er å ha det godt i livet mitt 》 Det som gjør at en har mål , ambisjoner om å LYKKES, nå mål også hjelpe andre mennesker, til å nå sine mål er noe som har større verdi for meg enn mye annet.

Det å kunne hjelpe en kunde i Gruben Massasje, til å få økt livskvalitet gjør absolutt mye med meg.

Jeg har allerde gjort mye for et annet menneske, da blir min glede stor .

Alltid like gøy å få bestilling på time i Gruben Massasje denne uken, uten å selv har gjort så mye .  Da merker jeg at navnet mitt er satt på kartet.

Den gleden det gjør med meg kan ikke beskrives, den må du føle på . Da en er i oppstart fasen å ønsker å nå ut til flere kunder.  Så er også målet mitt og fokuset på å lykkes .

En må i blandt ha litt fri , blir ikke så mye tid til det.  Kunden i fokus skal en lykkes 😘

For å lykkes i alle mål i livet, må vi ønske det vi setter til livs, vi må være positiv til at dette klarer vi .

Jeg føler meg oppriktig lykkelig, glad akkurat som en forelskelse, bare en flott Mann som mangler i livet mitt nå så er alt på G.

Vi må fokusere på det vi også vil ha til oss , vi må stenge for det vi ikke ønsker . Det er litt av en jobb mentalt fordi vi må rydd bort følelser som vi ikke skal ha i oss .

Derfor er det nødvendig at vi øker gleden , å tilfører masse gode opplevelser som er med på å sprit opp humøret også dagen din .

Hvordan vi er mot oss selv også andre påvirke også hvordan vi jobber . Derfor må en ikke ta med deg negativt gørr i jobb eller andre relasjoner.

Fokuser på dit du ønsker å være mentalt, ved å allerede se for seg at dette skjer så er det også en sannhet.  Også klarer vi å nå det vi ønsker hvor lang tid det tar kan en ikke alltid forutse, men vi må hele tiden ha trua på at det skjer.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg