Tid til ettertanke ❤

Hei 😗

Julaften også har en ingen spesiell forventninger, godt å kunne ladde opp etter et flott nattskift. 

Det å gå nattskift også skal kunne fungere godt e å få tilstrekkelig med søvn . Hoved fokus for å ha det godt e også at en er rett balansert.

En klarer ikke å oppnå noe om en ikke våger eller står litt ekstra på .

Det å bli innvitert på middag til pappa og co . Var veldig hyggelig, vi hadde en nydelig stund sammen ❤🎅

Dagen må bestå av en lærings kurve også tilfør rett dose med latter også glede.  De som ikke gjør det de slit , derfor er jeg også veldig oppmerksom på hvordan jeg har det.  Også må en få nok glede inn i livet . Før at vi har det godt, ikke se ut som du har spist en Sitron også bedriv å spre eder og galle…. en må sprit opp dagen min med masse flotte innslag av gode stunder.

En dag uten latter er en dag uten mening, næmlig 😗😍💪✌👌👍

Det å kjenn på den gleden , forventninger også glede seg på jobben framover er så godt .  En lever en gang så å jobb opp noe kommer til å bli en sånn glede.

Vi åpne opp for å nå høyere enn normalt, har er stort ønske om å klare å sett navnet mitt på kartet innen for business, Gruben Massasje kommer til neste år å vokse så glede meg oppriktig til å utvikle dette.

En tenker i blandt hvorfor venter en før en startet opp bedriften, hvorfor avventer vi å starte opp?

Vi må ofte møte på litt hinder, kjenn på en følelse at vi må gjøre noe annet.

Regner med du kjenn deg litt igjen, vet av erfaring når en har masse jobb også e det sånn høvele så bit vi i hop tennene også jobb vi målrettet…. fordi det er passe greit.

Hvorfor være i noe som er passe greit?

Hvorfor ikke gjør noe annet?

Si opp jobben?

Start opp ditt eget firma?

Finn deg en hobby?

Det jeg har skrevet ovenfor er forslag, du må gå i deg selv.  Tenk , reflekter over hvordan er livet nå , hvordan ønsker du å ha det ? Også skriv ned på et papir, fordi du tydelig gjør hva du brenner for også hva du bør velge bort .

Fordi når vi er i ting som påvirker oss negativt så bidrar det til at vi ikke utvikler oss , vi stagnerer , vi skinner ikke , vi er trist både innvendig og utvendig.  Dette bidrar på sikt til at vi fallerer også blir vi energi løs.

Viktig når en kjenn på symptomene på å mistrives, så gjør tiltak tvert . Ikke avvente å se hva som skjer, fordi du må hele tiden jobb mentalt med deg selv.

Du får ikke tid til å ha det godt med deg selv også, klarer du ikke å gi andre noe godt. 

Ser selv i mitt vokne liv så har jeg sykt mye flott erfaring . Som jeg aldri hadde ønsket å endret på . Fordi det har vært med på å påvirke meg også formet meg til den karakteren som jeg er.

Vi modnes i  forandring , vi modnes i motgang vi modnes i alt vi gjør.  Det som er kjernen i det å modnes er også at vi lærer av våre feilvare og de oppgaver vi løser modig. Eneste som er viktig, er også at du oppriktig ønsker å se de forandringene også ta de viktige grepene for å få det godt i livet ditt .

Ingen kan klandre andre før hvordan livet vårt ble , ingen kan klandre foreldre eller liknende.  Vi har vårt eget ansvar for å ha rett kurs i livet vårt.

Nå skal jeg ha litt kvalitetstid her hjemme før jobben kaller på meg i natt.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg