En annerledes Lillejulaften 🎅

Hei 😗

Tenk lillejulaften i dag, dagen før dagen 🎅

Må si jeg er avslappet også har full jule anti stress , hadde jeg kunnet bare slumret å slapper av i hele dag å natt så hadde jeg selvfølgelig gjort det.

Godt med dager som er null gjøre mål også totalt avslappet i forhold til jul og dette jaget.  Jula kommer alike vell også går den like fort.  Så hvorfor på død å liv stress ?

Slutt med det folkenes start å lev livet allerede nå, også får dere også en mye roligere også bedre jul .

Jula er oppriktig ment til ettertanke også være for andre . Husk også på å være for deg selv også, fordi det e flott å være for andre . Glemmer du deg selv bort ved å kun være på gi bort siden, da har du ikke mye igjen til deg selv .  Når du ligg opptygd og oppspist og ikke klare å gjør noen ting .

Ingen som bryr seg om huset er litt små rotet, ingen som bryr seg om du ikke har alle sortene til jul , ingen som bryr seg om du ikke har akkurat alt , men det vi bryr oss om er hvem som bruk tiden sin på oss .

Det er mere viktig også reflektere over, ta deg tid til å være for andre gi av deg selv.  Fordi du får tilbake det du sender ut .

Ikke alltid en tenker over det , men start allerde i dag, også send en god melding eller ring en venn du ikke har pratet med på lenge . Fordi du selv har påført så mye ting som du må gjøre at det går ut over tiden som vi alle har disponibelt!

For å lykkes også for å ha det godt må vi ha kjærlighet også må vi være tro i mot våre verdier .

Derfor når vi får kjærlighet, være raus  på å gi av deg selv, fordi du får igjen.

Du kommer også til å merke en større forskjell ❤

Ønsker deg en riktig nydelig lillejulaften, nyter den oppriktig helt alene ❤ det går ann å nyte stunden alene uten å være ensom .

Jeg skal på nattskift å være for pasientene, er en jobb som er viktig og betydningsfull. 

Jeg får alltid en påminnelse på livet hvor sårt det kan være, en må være takknemlig også fokuser på det som betyr aller mest for deg i ditt liv .

Jeg ser i mitt liv, fokuser kun på mennesker jeg oppriktig bryr meg om,  ingen grunn for å bruke tid på negative opplevelser .  Så kast de over skuldra også være glad du er ikke en av dem.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg