Fredag ❤

Hei 😘

Fredag også helg, siste helga i advent 👍

Må si uka går strålende , fort godt å se at selv om en e antistress.  Så går dagene for det .

Godt å våkne opp til en litt midlere dag, e jo nesten uvær når vi bekk mot over 20…. nå er det snart sommer temp å regne i forhold. 18 minus e jo helt innafor 💪 vi som er født i viking tilværelsen vi er ikke amatører 👍

Bare å finne fram bikinien å få oss et bad ute i havet 👍 frostrøyken e så magisk å topp det med et svane stup så hadde vi gjort en innertier også hadde vi garantert kommet oss ekstra på kartet . Kanskje Rana blad hadde gitt oss en midt side i Rana blad.  Hmmm spesielt!

Morgen humor e viktig har du noen gang våknet opp også er det som om hele huset har spist en sitron . Det er akkurat som å ta energi i fra deg å sabotere en nydelig dag .

Motgift mot slike karakterer, om du ikke klarer å le naturlig så fake en latter.  Så du klarer å få en annen stemning i ditt indre . Tenk på noe som du alltid ler av …så er det også lettere å kobble ut. Å ikke bli smittet av negativ adferd.

Godt å starte dagen med en positiv stemning, dagen blir akkurat som vi ønsker at den skal utvikle seg.

Helge følelsen e så god , kjenn oppriktig at jeg gled meg til å nyte helga sammen med ungdommen.  Skal liksom ikke så mye til for å gjøre meg lykkelig .  Lett å gled er nok at folk rundt meg er omgjengelig å snill.

Siden neste uke er jule uke så skal jeg nyte kvalitetstidher hjemme, også finn gleden i de små tingene som betyr aller mest for meg.  Så er det å ha tid og gi tid til de en bryr seg om.

Jeg jobber mer en vanlig , kjenn på at det kommer til å bli sykt godt å bare fokusere på meg selv også ladde opp batteriene.  Gledelig å kan sett meg selv på topp.

Vi trenger å gi oss selv kjærlighet og glede.  Skal vi kunne stråle og gi andre noe godt.  Så må vi til en vær tid ta vare på oss selv.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg