Du vil utgjøre en magisk forskjell ❤

Hei 😘

God morgen, ny flott dag i morgen ❄😘

Hvordan kan vi samarbeide bedre på mårran ungdommen å den unge mora? Ikke alltid det e like lett å kommunisere med de . Ofte møt en seg selv i døra.  Sitter i skrivende stund å venter på at de skal bli klar å kom opp.

Mellomste har hatt klokken på vekking i mange timer, trodde først at jeg hadde misset min egen klokke.  Så de startet vell tidlig å skull opp .

Hører litt bevegelse oppe på rommet så e bare å håp at hun kommer snart.

Husker så godt i fra da jeg var ung , ingen som ventet på meg.  Så de har det godt på mange måter . Ofte så ser vi ikke det selv at vi har det godt.  Før vi enten er i ferd med å miste det vi har.  Eller at vi blir påminnet av andre som er rundt oss .

Selv da så er det ikke alltid vi allikevel sett større pris på det vi har. 

Litt rart i grunn at vi ikke er mere redd for å mist det vi lik og det vi er glad i. 

Vi må ikke få et eierforhold til typen eller dama, heller en balanse at begge føle seg viktig.  Det er også på samme måte i alt vi foretar oss.  Vi eier ikke venner, familie eller jobb. Det er på utlån til oss.  Så lenge vi fortjent  å ha det i livet vårt og så lenge de er ment å være i våre liv.

Litt spesielt å ikke vite når alt tar sin slutt.  Derfor er det så viktig at vi derfor konsentrerer oss om det som er viktig . Mennesker vi er glad i å bryr oss oppriktig om.
Derfor hent opp den beste utgaven av deg selv . 

Vær generøs mot andre , vis oppriktig at de betyr noe for deg,  du vil utgjøre en magisk forskjell.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg