Gleder meg enormt til morgen dagen, å hele uka i sin helhet ❤

Hei 😘

En flott dag å våkne opp til . Må si dagen har vært hektisk, går i ett men godt å få unna gjort mye . 🍃🍂🍁😘

Frøken strøkne fikk også hjelp til å bytte dekk på bilen 👍 så nå er bilen skodd til vinteren ❤❄❄❄❄

Det å være i perfekt miljø å gled seg både på jobb og alt en skal gjøre e deilig.  Digg å jobb med kun positive mennesker som bidrar til at jeg har økt glede å samtidig utvikler meg mere ❤

Merker at jeg er mere motivert til å øke min kompetanse å virkelig sugen på å lære mer . Deilig å kjenn på denne livskvaliteten.  Faglig fokus e så godt, bare det å vite at de menneskene en e rundt e flotte ❤

Vi kan oppleve at ting ikke alltid e like lett, men av erfaring så løser alt seg.

Så spennande framover, godt å kjenn at framover vet en ikke helt hvordan veien blir . Spennende tider for meg selv også . Fordi vi er i grunn skrudd sammen slik at vi må ikke bevege oss utenfor konforsonen vår.

Digg å tilegne meg den gode kunnskapen som kommer til meg .  Ser bare hvor godt dette gjør med meg.  Vi har ikke godt å være i samme miljøet alt for lenge.  Så derfor tvinger jeg meg selv på konferanser som jeg kan tilegne meg mere kunnskap.

Har innvitert med meg en venninne, som skal bli med i morgen i teatret.  Gleder meg veldig til å oppleve litt sammen med gode venner.

Som karriere kvinne så har jeg erfart mye i min hverdag som også bidrar til at en både tar de erfaringer som kommer på en måte at en både klarer å løs de perfekt.

Gleder meg enormt til morgen dagen og hele uka i sin helhet.  Godt å kan ha mye å se fram i mot , vi trenger å ha gleder i livet vårt.

Det gjør så godt å få jobbet med frilans jobben også mellom slagene.  Ser at det har løst seg godt med denne jobben også e kanon trivelig å se at den jobben jeg gjør nå framover bidrar til økt salg å mere kunder .

Målet en har når vi jobber med salgs relatert jobb er også å lykkes å samtidig øke kundekretsen.

En merker i blandt at tiden min ikke helt strekker til , har et problem der som ikke alltid er lett. Må lær meg å vær flinkere til å prioritere rett framover.  Dette er noe som både e viktig for oss alle å vie tid til de som prioriterer oss❤

Ofte så glemmer vi bort oss selv , å lev å ladde oss opp. Vi fokuserer på alt å alle rundt oss, å glemme bort oss selv .  Hvorfor? Lever vi ikke?

Tror mange mennesker kan gå inn i seg selv å tenk å realisere mere om seg selv å , gjør mer av ting de ønsker å gjøre.  Når vi tilfører oss livskvalitet i form av hyggelige mennesker, tid med de vi bryr oss om, egen tid, realisere mere av våre drømmer, rekreasjon, reise bort sammen med de du bryr deg om. Bidrar dette til økt vekst og livskvalitet.

Må si at nå framover så ser jeg veldig spent å positiv på framtiden, godt å kjenn på den gode følelsen av at tiden framover er så spennende.  Både jobb og privat. ❤

Vi trenger å kjenn på utfordringer og muligheter som vi både lærer av å ikke minst at vi utvikler oss veldig.

Skap deg en nydelig kveld du 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg