Prisen det koster å følge de opp er høy, prisen en får tilbake er høyere ❤

Hei 😘

Da var oktober kommer å vi takker farvel til september.

Må si september ble en mnd med mye variasjon og utfordringer.  Vi lærer stadig i motbakke blir vi sterkere . Vi tåler trykket bedre når vi også har klart å fått det fordøyd.

For å ikke få inn i materien før mye , å at det skal resultere i mer oppgult å  gørr.  Så må jeg si jeg e takknemlig for at jeg fikk oppleve de situasjoner som jeg har kommet opp i.

Kan Kanskje føles rart for andre at jeg sier det , etter at jeg har postet flere innlegg på hvordan en skal reste av seg negative situasjonen.

Jeg merker med meg selv jeg har styrket meg selv etter dette . Jeg har også trekt meg unna det miljøet jeg ikke ønsker å være i.

Det har jo selvfølgelig bydd på en del utfordringer for meg økonomisk.  Pga at jeg har mer eller mindre kuttet ut en arbeids plass.

Ved å lukke en dør . Så åpnes alltid nye muligheter for oss som skinner å sola går aldri ned i vår leir .

Ved å tenk over hvordan vi ønsker å bli kjent, så tenker også jeg hva jeg poster ut . Jeg skriver om det som jeg bryr meg om oppriktig , men fjas å jåss om bagateller å skrive sykdoms relaterte poster er uinteressant for meg.

Heldigvis er vi ulike alle som en, har fått kritikk pga at jeg har postet blogg innlegg som andre har oppfattet at jeg har direkte skrevet om de.

Jeg skriver aldri hvem jeg skriver om, hvilken situasjon jeg referer til.

Pga det e ikke viktig for verken deg og det er heller ikke det som objektivt e det som e målet at en skal skriv på en slik måte at du vet hva jeg skriver om.

Jeg skriver ikke kun jobb relaterte situasjoner, jeg er en mamma å har et liv utenom jobb.

Derfor så presiserer jeg selv om jeg vet mange vet om den situasjon på jobb. Så må jeg presisere at om du føler deg truffet av mine innlegg så jobb med deg selv heretter å gjør en helvetes så god jobb!

Får jeg en tekstmeldinger på min mobil telefon en gang til . Så får også de meldingene konsekvenser for det blir også nok en gang for meg også.

Oktober kommer med mere spenning, utfordring å nye muligheter.

Glede meg enormt til å starte på den nye måneden å skape den om til noe som blir bra.

Alt en har fått oppleve etter jeg kom hjem i fra USA for snart 2 mnd siden e surralistisk.  En tror ikke alltid at det er sant , har det mye bedre en jeg kunnet håpe på.

Ungene teller på knappene for ny USA tur om ikke så lenge……har liksom fått dette i blodet at vi skal reise å være på farten . Turene vi har vært på så langt har bidratt til at vi har kommet nærmere hverandre alle vi .

USA e et land som en har fått oppriktig sansen for, men det kreves også at vi har jobbet mye å fått inn mye penger for å klare å reise så ofte .

Ved å ha stått slik på som jeg har gjort før ungene mine har også en pris , jeg setter meg selv til side , jeg følger de opp og bidrsr til at de kan få oppnå det de ønsker i livet.

Har dessverre opplevd sykt mye misunnelse pga at jeg har stått slik på for de , det bidrar også til at en trekker seg mere tilbake å må bare heve seg over andre.

Prisen det koster å følge de opp er høy, men prisen jeg får tilbake er også høyere.

Vi må også ikke begrense oss, vi lever i takt med vår energi å livskvalitet. 

Vi kan ikke leve et snålt liv, å ikke ha råd til å leve , du åpner heller ikke opp før verken rikdom eller å lykkes ved å begrense deg.

Skap deg en nydelig mnd. Ta utfordringer på strak arm , være den beste utgaven av deg selv og samtidig gi kjærlighet og omsorg til andre mennesker ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

Mvh

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg