Ny uke, ❤

Hei 😘

Godt å kunne sove litt lengre i dag, å ladde seg opp litt 😘

Etter en flott arbeids helg, blir det nydelig med fri 👍

Skal virkelig nyte dagen godt , det å bruke tiden på det som gir mening e så godt .  Viktig at vi balanserer med hyggelige opplevelser når vi kan .

Har ikke planlagt dagen helt, e godt å kan ta litt på sparket.  Det å bruke tiden på mennesker som også bidrar til økt glede . De bruker jeg mere tid på enn , det som ikke gir mening.

Gleder meg veldig til jeg skal møte en god venn i deg, har vokst opp i samme miljø. Det å hygge seg med mamma sine gode venner.  E for meg en glede . Mamma lever igjennom meg og sine venner.

Når vi møtes er det også som mamma e med oss , veldig surralistisk, men følelsen e der . Sikkert også fordi vi var så nære i vårt bånd og vennskap. 

Ofte så tenker jeg hva hadde vi kunnet gjort, for å beholde deg lengre? Vi rår dessverre ikke over alt , minne er levende og til å ta å føle på.

Føler på meg at dagen blir nydelig, skal skape den fin jeg.

Det beste med å starte en ny uke, er å se framover å glede seg på hva som skal skje.

Skal jobbe mere med bokprosjekt mitt, også e det godt å ha lagt en del planer som en kan konge mot .  Salgs jobben min e også noe jeg gløder stort for , godt å kjenn på det å bygg opp business å samtidig se at en lykkes 😘

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg