En flott arbeidsdag e over ❤

Hei 😘

Snakk om å ha høy arbeidsmoral å stå på , godt å klare å stå på slik en gjør.

Det er også ingen selvfølge at vi klarer å gi jærnet å være på høy gir å målrettet.

Hva er det i grunn som må ligge i bunnen ? For å klare dette?

For meg så må jeg ha det godt med hele meg, klarer ikke å gi av meg selv eller gjøre godt for andre om ikke jeg selv har det bra.

Godt å være på jobb med bare flotte folk, det å jobbe med demems pasienter.  Bidrar også til at jeg som person må være skjerpet , takle uro og støy.  Å situasjoner som en ikke alltid kan forutsi.

Mitt verktøy for å kan klare jobben e å bruke mitt gode humør , bruke humør og spille på det som også bidrar til at pasienten også får det kult.

I dag så brukte jeg Aurora musikken i jobben både for å unngå tvang.  For å få hjulpet en pasient.  Godt å kan bruke sunn fornuft å ikke bare tyr til lettvint løsninger.

Ofte hører en i media rundt om at demens pasienter , blir prøve kluter for sobril og andre preparater som roer ned en pasient.

Ofte har jeg undret meg hvorfor skal vi bruke medikamenter på død å liv?

I få tilfeller så er jeg enig i den bruken, men ofte så har en både opplevd og sett at sobril med andre medikamenter blir brukt fordi at en er ikke nok bemanning i helsesektoren.

Dette er noe jeg personlig synes e kjempe trist at det ofte er for lettvint å løse et problem med medikamenter.

Vi burde være nok folk på jobb , slik at vi kan ivare ta demens omsorg på en bedre måte.

Samtidig er det ikke rom til å sammenligne diganoer og avdelinger opp mot hverandre.  Demems pasienter har andre behov enn på en somatisk avdeling.

Demens pasienter bør ikke bruke for mye av slike medikamenter, fordi de responderer ikke alltid på preparatet. Pluss så kan medikamentet gi motsatt effekt.

Ofte ser en at pasienter blir sløvet av å bruke sobril .

Det å kan bruke dans og musikk med mennesker bidrar også til at vi får hjelpe de på en bedre måte.

Dette er også noe som gleder meg veldig, er alt en klar å oppnå med rett måte å jobb på.

Ikke alltid en kan klare å gjøre ting på samme måte , men vi må bare være flink til å våge å gå nye veier.  Slik at en klarer å jobbe mest mulig miljøterapeutisk.

I dag har jeg jobbet dobbelt på demens avdelingen, hadde egentlig planlagt å trimme i klokkerhagen . Men valgte fort å ta trimmen på jobb då vi ble for lite folk på jobb i ettermiddag.

Må si jeg sitte igjen med en nydelige opplevelse, flotte folk på begge skiftene.  God  å kan dra hjem med en følelse av å ha gjort en god jobb for de som trenger oss ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg