Vi blir vurdert selv om vi ikke tenker over det

Hei 😘

Skal si denne helga går unna den også, 😗

Nettopp kjørt jentungen på jobb, godt å se at hun trives på  jobb.  Det å gjøre et arbeid som andre skal vurdere deg . Om de synes du e flink nokk vil alltid være spesielt.

《Vi blir vurdert selv om vi ikke tenker over det.》

En erindrer den første arbeids plassen som en ønsket å vise de ferdighetene en hadde.  At en både var flink og leverte .

Dette bor i oss alle sammen, vi ønsker å levere, bli sett , respektert, likt og ikke minst godtatt.

Den følelsen  da en e ny , den forventningen som en hadde er også kjennbar. En glemmer ikke den.

Det å følge opp ungdommen, å få høre hvordan de også opplever arbeids livet. E godt de trives kjempe godt begge 2 . Så de e heldig som har en jobb å gå til 😗

Som forelder er det også viktig at vi framstår som gode rollemodeller.

Dette for at vi opplever at ungene de tar etter på ting de ser og tar det til sitt leve mønster.

Ved at vi ofte tar en voksen prat med de , å tørr å prat med dem . Da de ofre kan synes vi er kun i veien .  Det e kjempe viktig. Fordi vi foreldre må våge å prat å ta de samtalene som ikke alltid e så hyggelig.

Ofte så går det jo bra, de lærer av sine feil . Det er fint det men noen feil steg vil vi også forhindre.  Pga at skadene da blir så mye større om de begynner.

Det å starte tidlig med alkohol og andre rusmidler.  Er ikke greit, derfor må en som forelder sette grenser og informere konsekvensen av tidlig bruk av rusmidler.  Dette bruk å skremme en del, men selvfølgelig ikke alle.

Uansett vi har selv vært ung, å tatt dårlige valg.  Men , vi lærte i alle fall av de . Det vi gjor feil trenger ikke våre barn å gjøre også . Nok at vi tok feil grep …så kan vi være med å påvirke de positivt!

Skap deg en nydelig dag ❤

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH
Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg