Når en planlegger kun ut i fra mitt kreative hode!

Hei 😗

God morgen, nydelig dag å våkne opp til 🌞🌞🌞

Vi blir lett vandt med dette været , godt å kan få nyte dette.

En stille stund på morgen e så godt, det å bare nyte , lytte e så godt . Denne tiden en bruker på å kun eksistere.
E så godt , fordi en konsentrerer seg om omgivelsene, lyder og er totalt avslappet.

Disse stundene digg jeg, godt å ladde opp til en ny flott dag 😗

Nå e vi kommet oss til fredag å helg selv om en har jobb i helga.  Så e det godt å nyte ulike dager.  En må bare vær flinkere til å nyte dagene bedre.

Ofte så vet vi ikke hvor godt vi faktisk har det, fordi vi sett ikke en gang pris på de små tingene vi opplever og samtidig har i livet vårt.

Jeg sett så pris på de stundene en har med ungene, venner og familie.  De små øyeblikkene, det e så viktig at vi e flinke til å ta oss tid til noe annet en bare jobb og plikter.

Nå er vi 3 som har ulike klokkeslett å forholde oss til , i tanke på jobb. Det e spesielt og samtidig godt å se at ungene de vokser seg til.

Minste sønnen gleder seg bare til han også vokser seg stor nok til at han også kan ta seg jobb.

Før tiden så hjelper han meg veldig hjemme, å skal få tjene seg litt ekstra penger.  Har mye som ha stått på vent , men e godt å kan få god hjelp.

De e flinke alle 3 både til å hjelpe til hjemme, men i år  har både været først ikke vært med oss.  Også har vi jobbet så motsatt….men vi e så heldig at det som ikke er ferdig det venter også på oss 😂😂😂

Ofte kan vi bli lei av at ting liksom ikke blir ferdig, men det er sikkert slik for oss alle.  Vi har små og store prosjekter som en må få ferdig.

Etter denne USA turen så skal vi få gjort ferdig lysthuset ute 100% slik at det e bare å male det ferdig.
Så får vi begynne med å innrede inne etterhvert.  Prosjektet ble en tanke dyrere enn planlagt , så langt har det kostet meg over 40 tusen , men som jeg alltid sier vi lever her å nu. Så e godt å kan bruke pengene på noe en ser tar form.

Når en planlegger kun ut i fra mitt kreative hode, å jeg er en person som vet hvordan jeg vil ha det osv. Så var det også gøy å kunne starte dette i fjor med å få god hjelp av ungdommen.
Eldste sønn min ble byggherre, ingen av oss hadde noen gang bygd noe.. haha litt som ho Pippi dette har jeg ikke prøvd før så det klarer jeg helt sikkert.

Alle mine barn, pluss jeg og et par kompiser av eldste sønn har vært å hjelper til.  Noen mere enn andre. Slik vil også det være.  Vi er så ulike av hva vi ønsker å bruke tiden vår på også.

Utrolig takknemlig for den gode hjelpen vi fikk, og godt å kan se at huset e så å si ferdig ute. De har vært kjempe flinke.

Skap deg en nydelig dag 😗

MVH

Elin Weronika Skarstad.

2 kommentarer

Siste innlegg