Yes !

Hei 😘

Hyggelig å bruke tid på andre, å bytte litt ord.

《Slike stunder gir meg enormt mye tilbake 》

Har hatt en kanon flott dag i sola, drikket kaffe i godt selskap.

Cirkel k leverer enormt, så de e flink på service og alt. Gøy å se jentungen på jobb, godt å se den gleden en jente har over å ha fått seg jobb.  Lykkelig e jeg også, som e så heldig å være mora hennes også 😗

Godt å ha flotte unger, som en har et slikt godt bånd med. 

Vi får også et tettere bånd, da vi har god kjemi med hverandre.  Viktig at vi som foreldre følger opp ungene, ser de for det de e. Ikke bare konkludere med at de ikke skjønn noen ting pga av alder.

Der blir vi ofte lurt av de , fordi de kan så mye mere enn det vi tror. Derfor la ungene få utvikle seg, ros de mere og lytt til deres stemme.

Etter denne USA tur , har jeg 2 som blir å ønske å øvelseskjøre.  Kommer til å bli priviligert til å få sitte på disse gullan mine.

Denne gode sommer temperaturen kan vi også like godt .  Vi har glemt nå alt regnet vi hadde i forkant.  Er det ikke utrolig med oss mennesker? Bare det kommer god vær så legger vi Nordlendingene bort alt som var negativt .

Derfor vi også klare å bo her , vi e så positiv og ser mulighetene.

Har nå 6 arbeids dager på rad så e det ferie på meg.

Skal si vi gled oss enormt!

Kjenner nå at dette været e så godt , å bare å vite at vi kommer til akkurat like flott vær….om ikke bedre. Bare det e en fryd av glede i seg selv.

Har fått skrevet ned mere på bokprosjektet mitt, kommer til å jobbe mere med det i fra USA.  Det å kan jobbe med det uten å bli forstyrret kommer også til å bli en sånn glede 😗

Selv om  jeg å ungene drar sammen, så har vi også flere ting som vi skal gjøre dammen og ikke sammen.

Første uka e kun ferie, for oss alle.  Den andre uka blir mere jobb for 3 av oss .  Men vi gled oss enormt .

Håper du skaper deg en nydelig dag, 😗

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

0 kommentarer

Siste innlegg