Skap deg en nydelig dag ❤

Hei 😗

Godt å få morgen med seg , flott vær i dag også ❤

Skal på jobb I dag, men i dette været hadde det gjort seg å kunnet vært hjemme 😙

Har vært så varmt i natt, nesten som det ha vært trope natt 👌 en ser ute at det er grønnere , alt blir så mye frodigere. En nydelig tid vi har i møte !

Har nå fri denne helgen , for første gang på 9 uker😊så gleder meg veldig til å kunne nyte en fri helg jeg også.

Ikke ofte jeg tillater meg å ha fri , men viktig at en har det også.

Skal kos å nyte helga her hjemme, og få fikset litt her hjemme.  Har meldt kanon flott vær så blir en flott helg å ha fri . Får hjelp i dag  på lysthuset mitt, blir godt å se framdrift.  Vi har hatt litt lite fri samtidig, blir litt slik når vi jobb motsatt.

Godt å kunne gjøre noe helt annet , innvitere  venner og familie. Så godt å ikke ha spikret alt.

Liker ikke å ha planlagt i hjel alt, så tar noe på sparket slik som det passer. En må ikke være så låst for å må gjøre de samme prosessene til fast tidspunkt og sted. Nei må ha god variasjon!

Når vi bryter mønster og ikke lager avhengighet mønster . Så blir det også ikke vanskelig å bytte hvilke rekke følge vi gjør ting.  Noen har for eksempel fast dag de vasker på ol. Men de ulike aktivitetene så bidrar det bare til at vi tåler forandring bedre . Ved å tving seg selv til å forandre det en gjør så bidrar vi selv med å ikke gå lei, tåler forandring bedre, ikke blir så satt ut om noe ikke helt blir som en hadde bestemt.

Hvorfor er det slik at enkelte mennesker skal starte med å forsure andre sinn verden? De selv som har det mest tragisk? Det biter ikke på meg, liker du ikke hva jeg skriver. Så gi fan å les , respektere jeg 100 %!

Nå skal jeg ut i varmen ❤

Skal deg en god dag , ha rett fokus om du ønsket å nå langt.  Ved å ha fokuset ditt plassert feil, bidrar også til at en ikke lykkes.

Jeg har mitt fokus plassert på meg selv , er ofte imponert over hva andre bidrar med og gjør . Det er kun gøy , det motiverer meg å se hvilken måte å ideer de har. Dette vi lærer av ❤

Tusen takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

2 kommentarer
    1. Å spikre ting e å be om “katastrofe” da e det bedre og ta det litt som det kommer, da blir det som regel unanstrengt og bra.
      Fin blogg du har, like folk som fokusere på posetiv energi og posetivitet for å skape posetivitet rundt sæ sjøl og andre, så æ sleng mæ på å følle dæ.
      God helg 🙂

Siste innlegg