Positv energi & Positvt resultat

Hei !

 

 

En nydelig dag skal si det er skjønt å få sommer temperatur , slik at en kan sitte ute å nyte.

 

Etter jobb i dag kjørte jeg hjem en flott venninne og god kollega. Godt å kan være raus mot andre , vi får det også tilbake.

Hentet eldstesønnen min på skolen , så dro vi ut for å spise , godt å kunne unne seg en bedre middag ute. Vi var i dag på mamma rosa på Gruben, en flott plass. Anbefales virkelig , om du er på disse trakter.

 

Det å planlegge hva  en skal gjøre , hva en skal få unnagjort er ofte lett å planlegge , men vi må også være strukturert til å gjennomføre oppgavene. Jeg hadde satt meg mange mål som jeg skulle være ferdig med til jeg drar til USA igjen . Skal male  huset ferdig , komme godt i gang med bokprosjektet , male ferdig yttergangen og samtidig sette nye mål i system. Skulle jobbe mer med Avera og Forever, for og tilføre mer kunder og samtidig jobbe for å få nye rekrutter. Slik at jeg får gode kollegaer og samtidig hjelper andre til å gjøre karriere. Er kommet godt i gang på alle plan !

 

Skjønner at mange kan synes at dette høres

for mye ut, helt ok at du synes det .Jeg liker og være kreativ , være i bevegelse og har et stort hus som må ha litt pleie , jeg tar de prosessene som en god trening , det er terapi for sjela og jeg tenker ikke på noe. Vi trenger å være i prosjekt som ikke kreves at andre skal dømme deg og lignende. Vi trenger å kan få puste og få ladde opp. Da vi også skaper det hyggelig rundt oss, så skaper vi og rydder vei også får gode stunder. Jeg merker godt selv at jeg lever bedre da jeg har det på stell her hjemme. Liker å ha orden og god atmosfære.

 

Det å bruke tiden på venner , har jeg alltid tid til. I dag fikk jeg et hyggelig besøk mens jeg malte , en av mine mange ste tanter kom på besøk. Vi har en så flott kjemi , godt å prate og bytte litt ord. Det e ikke tiden som er avgjørende , men hvordan vi bruker tiden . For meg er det så godt å få uventet besøk av gode venner og familie, er noe jeg setter stor pris på.

 

Denne uken har jeg bestemt meg for å ha mer fri , og bevilge de fridagene på forever og avera. pluss bokprosjektet . Godt å kan få nyte noen dager i mitt eget tempo , liker og jobbe selvstendig og målrettet. Jeg har alltid likt å strekke meg litt mer, så yes kommer til å bli knall. Første fri helga på 9 uker kommer jeg til å nyte. Vi setter pris på ting i livet da vi ikke har så mye av det, som fritid og lignende. Jeg har mange drømmer og ser min sønn også har arvet mine egenskaper , så vi matsjer hverandre veldig . Vi er et godt team som samarbeider og løfter hverandre opp. Godt å ha noen å prate med som jobber med å nå sine mål. En får ikke alltid like mye forståelse i blant folk. jeg merker at skal vi lykkes på vår vei, må jeg flytte blikket ganske langt. Fordi mange er så inn i hælvete negativ , klarer ikke disse karakterene. Jeg føler at de suger all energi , må jobbe mentalt for og ikke be de dra til helvete, men jeg har blitt flinkere til å si det til de , men på en annen måte at de selv finner veien dit. Når di der negativ er jeg kun positiv eller svarer uten energi pluss ignorerer de. Funker fjell !

 

Min kraft for å lykkes har vært å trekke meg unna mennesker som suger, energi . Skal vi lykkes så må vi trekke oss unna all negativ støy. Jeg gjør daglig korrigeringer med meg selv , ønsker kun å være positiv men det er menneskelig å ha følelser , men vi er så voksen at vi bør tenke over hvordan vi oppfører oss. –hvorfor er det slik at enkelte kan gå en hel dag og sjefe over andre så e de ingen sjef ? Fortelle meg og andre hva vi skal gjøre , også da jobben er gjort så er personen fremdeles irritert, men har ikke gjort noe ? Hva er feil her ? Dette er noe av den ukulturen som er i helsevesenet som jeg ikke liker, klarer det ikke. Så kjenner at dette ikke er like gøy lengre. Er heldigvis glad jeg har flere ben å stå på. Fordi jeg kan ikke sutre jeg også , blir jo like dum , til min trøst så ser jeg at flere av de som sutter aller mest og forsurer miljøet de er heldigvis ofte borte i fra jobb. Til min trøst , så blir det også mer jobb til meg og andre positive mennesker .

 

Ønsker deg en fin kveld , tusen takk for at du leser bloggen min , utrolig takknemlig om du ønsker og dele den !

 

Mvh

 

Elin – Weronika Skarstad.

2 kommentarer

Siste innlegg