Er du singel? her er oppskriften til å finne seg en partner ❤

Hei 😗

Tusen hjertelig takk alle sammen for hyggelig tilbakemelding på bloggen min.

Når en er i positive hendelser, har et positivt sinn så tiltrekker vi oss det som  e positivt. De som har den samme energien som en selv har. Mens jeg ventet på venninna mi i dag , skrev jeg på bokprosjektet mitt. Mens jeg skriver, henvender det seg en hyggelig dame. Hun undrer på om jeg klarer å skrive i støyen.  Måtte bare si at det gikk helt fint. Jeg fortalte henne hva, jeg holdt på å skrive om. Du må få boka ferdig slik at vi får kjøpt den.
Slike tilbakemelding e så godt , det viser at i oss mennesker så bor det mye gode egenskaper. 

Dette bidrar til at en får mere skrive kløe og det å formidle kommer til å bli kjempe viktig. 

Jeg reflekterer stadig vekk over ting vi kan bli bedre på , å samtidig hvordan en kan lykkes for å nå målene på en bedre måte.

Når vårt tanke mønster, er destruktivt så dras du i negativt spor i livet.  Derfor må vi bli hurtig ferdig med det som ikke fuker.  Å få positiv flyt, som bidrar at vi får god selvutvikling og samtidig stiger opp flere nivåer. 

Ønsker du å slanke deg, da må du forestilte at du er i den vekta som du ønsker.  Åsså jobber du mental trening og samtidig ha riktig kosthold og bevegelse.  Du må ha rett fokus. 

Ønsker du å utvikle deg innen karriere og lignende.  Må du bestemme deg for hva du ønsker å gjøre, åsså må du mentalt være der i sinnet.  Ved av du fokuserer på framdriften kommer du nærmere målet ditt.  Lage en plan og for hva du vil . Sette opp en time plan om det er avgjørende om du må velge  bort noe for at du skal lykkes.  Du må henge med folk som bygger deg opp. Ikke de som er destruktive å bare ser begrensninger.  Ved at en gjør en holdnings endring selv. Vil du automatisk dras mot de mennesker som er ment for deg.

Er du singel, å ønsker deg en kjæreste? Forestil deg at du allerede har han eller henne.  Bestemme deg for hvordan du ønsker den personen.  Jobbe med deg mentalt , slik at du allerede ser person framfor deg.  Du kjenner både nærhet og ømhet.  Du kommer til å tiltrekke den person som e ment for deg. Samtidig må du også ha trua på at dette er ekte.
Så sett i gang å gjøre det allerede i dag ❤

Absolutt alt som du ønsker deg i livet ditt, kan du selv tiltrekke deg. Men alt avhenger også på hvordan ditt tankemønster er , hvordan sinnet ditt er så tiltrekker du deg det du vil.

Ønsker du å forandre negativ situasjon i livet ditt, gjør slik som jeg har skrevet overfor.  Gi det tid og samtidig tid. Å ha trua på det 👍

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min ❤❤❤

MVH

Elin Weronika Skarstad.

3 kommentarer
    1. Her ser man at jeg ble satt til andre arbeidsoppgaver fordi jeg ikke ville komme til møte de hadde satt opp da det var et meget kort varsel og jeg her ville vurdere om jeg skulle ha med advokat. Så bestemmer arbeidsgiver at vi skal ha eget møte med min advokat, noe jeg aldri hadde tenkt på. Når arbeidsgiver vil styre bruken av advokat sier jeg opp advokaten. Så bestemmer arbeidsgiver at jeg da ikke vil møte uten advokat – som om jeg ikke følger opp dette – men jeg hadde da aldri tenkt å ha noe eget møte med advokat, men å bruke advokat til alle de spontane møtene arbeidsgiver satte opp. Og da sier arbeidsgiver at jeg må levere nøkkelkortene. Og så får jeg permisjon uten lovhjemmel. Dette er jo helt absurd. En arbeidsgiver kan da ikke sette en til andre arbeidsoppgaver og bruke sin styringsrett fordi en ikke vil gå til et møte uten advokat – en har jo rett til å ha med noen til alle møter med arbeidsgiver. Og så lager de altså så et styr om at jeg ikke vil ha eget møte med advokat og at jeg ved flere anledninger har sagt at jeg ikke vil komme uten advokat – ja og da til de vanlige spontane møtene. Hvorfor var det så vanskelig å sette opp litt lenger frist så advokaten hadde mer mulighet til å komme på de vanlige møtene? Hvorfor var det så viktig at jeg kom uten noen ved min side på de spontane møtene? Og dette syntes flere advokater var greit. At jeg skrev om de på facebook overgikk at de som en statlig arbeidsgiver gav faen i lover og regler.

    2. Nå er ikke jeg singel, men det er mye sant i det du skriver! Man kan gjøre mye ved å endre innstilling og tankemønster!
      Ha en fortsatt fin 1.Mai!

Siste innlegg