Mandag bringer nye muligheter ❤

Hei☉

Tusen hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding jeg har fått på blogg innlegg. 

Alltid hyggelig når en får tilbakemelding på det en gjør. 

Mandag å ny uke, påske i tillegg 👍🐣🦆🐥🐓 

Ungene de kos seg med fridagene ❤

Har hatt en flott arbeidsdag, e litt tungt å komme seg opp når en har hatt ettermiddag skift i helga.  En må bære være positiv innstilt på at dette fikser en.

Utrolig nok så fungerer dette meget godt  , vi er i grunn vane dyr, men ved å vær positiv å motivere en selv så går det meste helt supert.

Jeg må si at gleden var stor , da jeg våknet opp å dro ut i morres litt over 7 , det regnet åh hærlig.  Nå når vi begynner å se plena å sola kommer fram , denne tiden den liker jeg veldig godt.  Våren betyr forandring, utforske og samtidig se fuglene kom litt mere synlig e så magisk.  Det er ikke så mye som skal til for å løfte blikket , se ting på en annen måte.  Slik at en tilfører mer glede i livet sitt.

Jeg har i grunn vært flink til å se mulighetene og bruke tiden min positivt.  Jeg merker at kroppen den stråler i takt med sola ☉ Ved at jeg er i riktig balanse.  

Selv om påsken e komme så stress jeg ikke med å pynte ol. Ork ikke å stresse, vi utnytte tiden oss i mellom. Synes det er viktig at en bruk tiden riktig.  

Jeg har en fordypning oppgave som jeg skal lese igjennom i dag. Jeg har gjort den så å si ferdig.  Men jeg har litt små rusk igjen  , surrealistisk at dette studiet nå er på hell å jeg kan erkler det ferdig. 

Skal melde meg opp til fagprøven nå denne uka så yes, blir en meget spennende vår.

Skal bli godt å få den ferdig, har studert i 5 år ved siden av at jeg har jobbet 100% . Dette har både vært meget givende og samtidig lærerikt.  

Kjenner at det blir godt å kan bruke tiden min på andre oppgaver. 

Har fått mange ulike kommentarer opp igjennom årene, om jeg trodde jeg var noe som studerte ?Samtidig om jeg trodde jeg skulle være bedre enn andre ?

Hvorfor jeg begynte å studere, jeg hadde lyst å hoppet i det. Tok kreftomsorgen og lindrende pleie en videre utdanning.  Dette for å få en større forståelse på hvordan mamma hadde det da hun fikk kreft, å hvordan jeg som pleier skal forholde meg til en kreft pasient.  Dette er så utrolig viktig, at vi som jobber innenfor helsefag.  Tilegner oss rett kunnskap når vi velger å jobbe med mennesker som blir syke. 

Fordi har ikke jeg den rette kunnskapen hva jeg skal se etter , symptomer og hvordan en kreftpasient har det. Så er det min plikt til å tilegne meg kunnskapen. Jeg så selv , under studiet så utvikler jeg meg som pleier å menneske. Jeg vokste med både visdom og kunnskap.  Dette gjøre at jeg fikk et spesielt godt forhold til kreft og samtidig turte å prate mer om det . Mamma fikk kreft diagnosen formiddlet 31 desember i 2012 , den telefon samtalen jeg fikk fra henne den dagen , da vi alle sammen skal glede oss over å feire ett nytt år. Det ble ikke noe hyggelig.  Tankene mine gikk til mamma og det at en ikke viste hennes skjebne. 

Dessverre hadde hun meget dårlig prognise pga at hun hadde en vanskelig kreft type som er skjelden.  

Når du ser noen du bryr deg om blir så forandret, å samtidig du vet etter vært at dette kommer hun til å dø av , så gjør dette mye med deg som menneske. 

Jeg ønsker å finne svar på ulike ting i de ulike fasene ved kreft sykdommen. 

Derfor jeg primært begynte på kreftomsorg også at jeg skulle utvikle meg som pleier.

Om jeg er bedre enn andre? Nei , overhode ikke. 

Det er så utrolig viktig for deg selv, at en lytter til deg selv , tar de beslutningene som er ditt ønske. 

Håper at ved dette innlegget at du kan motivere deg selv. Ønsker deg en riktig nydelig dag. 

Jeg skal nyte kvalitetstid nå her hjemme.

Tusen hjertelig takk for at du leser bloggen min. 

MVH

Elin – Weronika. 

 

 

 

 

 

4 kommentarer

Siste innlegg