Se deg selv i speilet , å fokusere mer på hvordan du selv kan bli bedre utgave av deg selv

Hei 🙂

Utrolig hyggelig å åpne bloggen å finne den hyggelige tilbakemeldingen , var kjempe koselig å se at det jeg skriver om , både rører og engasjerer andre.

Nå er siste skoledag før ungene får påskeferie , mange som pakker når å stresser for å få det på stell før påsken. Jeg skal være ærlig vi stress ikke i det hele tatt, men påske blir det her også , med masse god mat og påse godt.

I år så blir det litt andelenes da eldste sønn skal jobbe mye denne påsken så det er en kabal som skal gå opp da en skal kjøre og rekke ting selv. Dette som gir livet mening, at vi er viktig for hverandre. Vi håper unnsett på flott påske været bringer oss masse sol og varme. Det har tinet enormt her hjemme, å det skal være en fryd å se at vi får bare plener rundt om kring.

Jeg kom hem i fra USA på tirsdag, å denne gangen så merker jeg at jeg er mer trøtt og samtidig kanskje har  litt vanskelig med å omstille meg i forhold til klokken , er 9 timers tidsforskjell så en merker godt til dette. Startet rett i jobb på onsdag, så en må bare hoppe i det. Dette som gjør at vi lever og samtidig kjenn på kroppen at vi har gjort noe bra. Jeg hadde som sagt en god del mål som jeg hadde ønsket  og få ferdig etter jeg kom hjem i fra USA , jeg har allerede startet med flere av målene. Det som er viktig for en selv er at en ser at det både går framover og at en har litt pause , for å kan ha kvalitetstid.

Det er påske tid , så skal sette meg en god slagplan etter påsken både for å kontakte flere i forhold til nettbutikken , jeg hadde ikke planlagt at påsken var da vi kom hjem i fra USA , men den kommer også går den like fort, jeg fikk jobbet med ganske mye i fra USA for hva og hvordan jeg tenker å gå fram. Det viktigste er uansett hvordan en ønsker at butikken skal være og hvordan konseptet skal være. Dette som jeg liker å jobbe ut , det er når en ikke helt sluttresultatet , men allikevel  har en god følelse på at dette mestrer en , selvfølgelig vet et jo ikke alt før en har forsøkt, men det viktigeste er uansett å ha det rette fokuset.

Jeg får mange henvendelser på hva er det som driver deg ? Slik at jeg du må ha noe å lykkes med ? Har du problemer med å være i det stadiet du er i ? Er det ikke nok butikker på mo ? Må du ha bare gode tilbakemeldinger ? Hvorfor må du være så synlig ?

Ja hvor skal jeg begynne å svare, ja skal svare på hva som driver meg : Jeg har alltid hatt en drøm om å realisere min egen bedrift, fra jeg var et barn, hvorfor jeg har hatt denne drømmen ja litt usikker på når og hvorfor den startet, men det kan være at jeg så hva min far klarte og prestere og en av mine gamle tanter hadde klart å prestere som sådde et frø i meg , som bare må ut nå , da jeg har fått erfart masse og samtidig har tatt med meg masse vis av god lærdom i alle mine jobber som jeg har hatt i livet mitt.

Må ha noe å lykkes med : Jeg ønsker å utvikle meg som menneske , om jeg bare sitter der og ikke ønsker å utvikle meg i noe så stagnerer jeg og dette er verken godt for meg på noen måter. Jeg tenker at  vi alle sammen har godt ut av å  utfordre seg selv litt og få ut det beste i en selv , det å ikke bidra til at du har gjort noe som gjør at du har det godt og samtidig har fulgt dine drømmer blir menings løst, derfor vil jeg følge min drøm og forsøke , først da kan jeg se om jeg liker det.

Problemer med å være i det stadiet du er i:

Nei jeg har overhode ikke noen from for problemer med å være i det stadiet jeg er i, men for å utvikle seg så må en være i balanse med en selv, og samtidig gå uten for sin egen konforsone , fordi dette gjør mer godt for seg selv og dette bidrar til at du utvikler deg og får bedre helsegevinst.

 

Må du ha gode tilbakemeldinger : Jeg forventer selvfølgelig ikke at jeg bare skal få kredit for alt jeg gjør , samtidig tåler jeg også  å få tilbakemeldinger om mennesker ønsker at jeg burde justere meg litt, jeg er faktisk veldig opptatt i hvordan jeg selv er , jeg ser ikke bare på hvordan andre oppføre seg jeg ser på meg selv og samtidig justerer jeg meg mye i forhold til hva jeg mange ganger ønsker å gjøre , så sier jeg hvorfor gjør jeg dette ? Jo jeg gjør dette fordi jeg velger mine kriger, jeg orker ingen konsentrasjon om det ikke er nødvendig. jeg tenker alltid på hvordan jeg sier det jeg sier om det er kritikk, fordi en kritikk kan faktisk være bra , men da må den også sies slik at det både gir mening og samtidig at mottakeren har forstått at det ikke er personangrep.

Er det ikke nok butikker på mo : Dette kom i forhold til at jeg hadde presentert at jeg ønsket og starte opp en nettbutikk, mulig det er nok butikker, men det er alltid plass til en konkurrent , fordi det gjør bare at vi alle må være flinkere mer presis osv. Det som er viktig at en er god på service og samtidig er gode på pris og kvalitet.

Hvorfor må du være så synlig : Jeg har fått flere mennesker som synes at jeg er litt for synlig , jeg har fått flere som synes at jeg tar litt mer plass og samtidig så kan dette bugne i misunnelse , på hva jeg har klart og prestert. Jeg har opplevd masse av dette blant annet da jeg startet studiet mitt, i 2013 og fram til nå er ferdig med dette studiet i juni i år. Er merkelig at andre mennesker ikke klarer og se seg selv mer en andre som ønsker og utvikle seg, dette sier mer om andre mennesker og jeg har ikke tengt og avslutte det jeg gjør .For andre mener dette, jeg avslutter det jeg ikke ønsker og gjøre primært pga av min egen grunn. Dessverre så er det mange som har kommet med mange sårede prat om meg , ikke direkte med via omveier, jeg har fått hørt dette av flere sikker kilder. Det som er at dette sier mer om de menneskene en det sier om meg.  Som ønsker og tilegne meg mer kompetanse i mitt fagfelt. jeg ønsker å tilegne med nok fagkunnskap til å jobbe med demet pasienter da må jeg fordype meg i dette, for å ha en større forståelse . Uavhengig hvor du jobber henne så kreves det at du har kompetanse på det fagfeltet du jobber med. Siden 2013 har jeg jobbet over full tid også har jeg vært mamma for mine barn , jeg har jobbet beintøft og stått på, har aldri tatt meg fri, jeg har jobbet målrettet. Mine barn har alltid kommet aller først, de har trenging og lignende som de skal på og selvfølgelig leksehjelp. Det som jeg har måttet kutte ut er mye av det sosiale livet ute og samtidig kuttet ned masse med tv titting. Ved at jeg hadde dette som mål og samtidig så at dette ga meg mer livskvalitet ble dette både viktig samtidig en god mestringsfølelse , jeg så at det bodde mer i meg en bare litt, vi har utrulig mye alle sammen som vi kan få ut om interessen er der. Nå er det eldste sønn som har bestemt mer av veien i livet , siden han hadde meldt seg inn i grunder team  i California. Derfor vi reiser så ofte dit nå. Kommer til å bli mange turer nedover i år, men vi kommer til å både styrke oss og felleskapet her , samtidig så en kan en utvikle seg mer i et annet fagfelt.

Ble litt langt dette innlegget men håper dere lever med det, jeg .

Tusen herlig takk for at du leser bloggen min, jeg håper at dett innlegget kan både motivere deg til å se din vei, og ikke andres vei. det som var hoved primært fokuset ved dette innlegget i dag.

MVH

Elin – Weronika

 

 

0 kommentarer

Siste innlegg